Gümülcine Belediyesi'nin Yeni Web Sitesi Yayında - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Belediyesi’nin Yeni Web Sitesi Yayında

Gümülcine Belediyesi, vatandaşların beklentileri doğrultusunda teknolojiyi yakından takip ederek, yeni web sitesini hizmete açtı.

Tahmini okuma süresi 2 dakika

Gümülcine Belediyesi‘nin “https://komotini.gr” adresi üzerinden erişilebilen site, anında bilgi edinme, kullanım kolaylığı ve engellilere yönelik erişilebilirlik gibi önemli özellikleri bünyesinde barındırıyor.

Tek Tıkla Belediye Hizmetleri

Gümülcine sakinlerinin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan bu yeni dijital platform, aynı zamanda resmi mobil uygulama (https://komotini.page.link/getApp) ile uyum içinde çalışıyor. Böylelikle, hem yerel halka hem de belediye ziyaretçilerine, modern ve kapsamlı dijital hizmetler sunuyor.

Kullanıcı Görüşleriyle Şekillenecek Bir İnteraktif Deneyim

Bu ilk versiyon, Gümülcine Belediyesi tarafından daha da zenginleştirilmesi planlanan bir sürecin başlangıcını işaret ediyor. Vatandaşlarla etkileşim içinde olmayı hedefleyen Gümülcine Belediyesi, web sitesini en iyi hale getirmek için kullanıcı yorum ve önerilerine bir ay boyunca açık olacak. Yenilikçi adımlar atarak, kullanıcılardan gelen geri bildirimlerle sitenin gelişimine ivme kazandırmayı hedefliyor.

Gümülcine’nin Dijital Yüzü Yenileniyor

Yeni web sitesinin tanıtımı, Gümülcine Belediyesi‘nin vatandaşlarla olan iletişiminde yeni bir sayfa açıyor. Belediye Başkanının da vurguladığı gibi, “Bu dijital dönüşüm, şehrimizin ve vatandaşlarımızın geleceğe hazır olmasını sağlamak için atılmış önemli bir adımdır.” Gümülcine Belediyesi’nin bu yenilikçi hareketi, şehrin dijital alandaki varlığını daha görünür kılarken, herkes için daha erişilebilir ve işlevsel bir belediye hizmeti vaat ediyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi ‘Matematik Her Yerde’ Festivalinde Göz Doldurdu

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi, 17-18 Nisan tarihlerinde Yunanistan Bilim ve Teknoloji Derneği tarafından düzenlenen 4. Çevrim İçi Öğrenci Matematik Festivali’ne katılarak, matematiğin günlük hayatta ne kadar önemli olduğunu vurguladı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Belediye Otoparkında Ücretlere Zam Geldi

Gümülcine Belediyesi’ne ait olan ve ihaleyle işletimi özel şirkete devredilen otoparkta ücretlere zam geldi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Karnaval Geçit Töreni Bu Akşam!

Gümülcine kenti bu akşam düzenlenecek Gümülcine Karnavalı Geçit Töreni ile renklerin, müziğin ve eğlencenin başkenti olmaya hazırlanıyor.
Devamını oku...