Artık Söz Sizde: Kozlukebir Belediye Başkanlığı İçin 3 Aday Yarışıyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Artık Söz Sizde: Kozlukebir Belediye Başkanlığı İçin 3 Aday Yarışıyor

Yunanistan’da 8 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi, Batı Trakya‘da, Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediyesi için üç adayın yarışacak olması büyük bir rekabetin habercisi.

Tahmini okuma süresi 2 dakika

Kozlukebir Belediyesi için son belediye başkanı Rıdvan Ahmet, eski Eyalet Başkan Yardımcısı Tarkan Multeza ve Erdem Hüseyin yarışacaklar.

Rekabetin Zirve Yapması Bekleniyor

8 Ekim 2023 tarihinde düzenlenecek yerel seçimlerde, Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı vatandaşların büyük bir rekabetin yaşanacağı oy sandıklarına giderek, üç farklı liste arasında tercih yapmaları bekleniyor. Rıdvan Ahmet’in liderliğindeki “Demokratik Güç,” Tarkan Multeza’nın “Umut Listesi,” ve Erdem Hüseyin’in “Birlik Listesi” seçenekleri arasında karar verilecek.

Oylar Nasıl Kullanılacak?

Vatandaşlar, Rıdvan Ahmet’in “Demokratik Güç”, Tarkan Multeza’nın “Umut Listesi” veya Erdem Hüseyin’in “Birlik Listesi” için oy kullanacaklar. Hangi adayın ya da listelerin bu kıyasıya mücadeleden galip çıkacağı büyük bir merak konusu.

Kozlukebir Belediyesi için gerçekleştirilecek seçim, tamamen azınlık üyelerinden oluşan bölgede yerel politikanın nabzını tutan bir öneme sahip. Tüm gözler 8 Ekim’de yapılacak seçim sonuçlarına çevrilmiş durumda.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...