Gümülcine, Kozlukebir ve Yassıkköy’de gıda yardımı yapılacak - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine, Kozlukebir ve Yassıkköy’de gıda yardımı yapılacak

Gümülcine gıda yardımı

Avrupa’nın TEBA/FEAD fonu tarafından desteklenen yardım programı çerçevesinde Batı Trakya’nın Rodop iline bağlı üç belediyesinde gıda yardımları yarın dağıtılmaya başlıyor.

Azınlıkça’nın haberine göre Gümülcine (Komotini), Kozlukebir (Arriana), Maronya-Şapçı (Sapes) ve Yassıköy belediyelerinde 17 Aralık 2019 Salı gününden 19 Aralık 2019 Perşembe gününe kadar TEBA programından istifade eden vatandaşlara bakkaliye ve temel ihtiyaç malzemeleri dağıtılacak.

Yardımlar 17 Aralık 2019 Salı günü 09.00-14.30 arasında, 18-19 Aralık tarihlerinde ise 08.30-14.30 saatleri arasında dağıtılacak.

Programdan, sosyal dayanışma geliri (KEA) alan ve TEBA programından da istifade etmek istediğini beyan eden vatandaşlar yaralanıyor.

Dağıtım noktaları ise şöyle:

– Gümülcine (Komotini) Belediyesi: Çok Amaçlı Kültür Merkezi (G. Marasli 1 adresinde, Anatolia oteli yanı)

– Kozlukebir (Arriana) Belediyesi: Filira (Sirkeli), Kozlukebir, Mehrikoz (Kehors) ve Hemetli (Organi) belediye binalarında.

– Maronya – Şapçı (Sapes) Belediyesi: Şapçı’da  eski EAS (tarım kooperatifi) deposunda, Kuşlanlı’da (Ksilagani) ise kışlanın karşısındaki eski otobüs garajında.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et