"Su Isıtıcılarını Geri Dönüştür - Değiştir" Programının Süresi 24 Ekim'e Uzatıldı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

“Su Isıtıcılarını Geri Dönüştür – Değiştir” Programının Süresi 24 Ekim’e Uzatıldı

Yunanistan Çevre ve Enerji Bakanlığı, güneş enerjili su ısıtıcılarının satın alınmasını destekleyen “Su Isıtıcılarını Geri Dönüştür – Değiştir” programının süresini 24 Ekim’e kadar uzattı.

Tahmini okuma süresi 2 dakika

İlk olarak son başvuru tarihi 4 Ekim olarak duyurulan program, şartlarına uygun ve fiili koşullar göz önünde bulundurularak 20 gün daha uzatıldı.

Yeni Yararlanıcılar İçin Ek Süre

Bu uzatma, programa katılmak isteyen yeni yararlanıcılar için ek zaman sağlayacak. Çevre ve Enerji Bakanlığı, programın zaman çerçevesi içinde geliştirilmesiyle ilgili olarak ortaya çıkan koşulların dikkate alındığını ve programın şartlarına uygun olarak 20 gün süre uzatımı yapılmasının gerekli görüldüğünü belirtti.

Son Başvuru Tarihi 24 Ekim

Yeni başvuru yapacak olanların, 24 Ekim’e kadar programdan faydalanabileceği açıklandı. Bu süreçte, yeni güneş enerjili su ısıtıcıları için satın alma işlemlerinin tamamlanması gerekiyor.

Enerji Tasarrufu ve Çevre Dostu Bir Adım

Program, sadece enerji tasarrufu sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda çevre dostu enerji kaynaklarına geçişin teşvik edilmesi amacı güdüyor. Böylece Yunanistan, hem enerji bağımlılığını azaltmayı hem de karbon salınımını düşürmeyi hedefliyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...