Yunanistan Dışişleri Bakanlığı: ‘Terör saldırısını şiddetle kınıyoruz’ - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı: ‘Terör saldırısını şiddetle kınıyoruz’

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı, “Ankara‘da meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Türkiye halkı ve hükümeti ile dayanışma içinde olduğumuzu ifade ediyor ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.” açıklaması yaptı.

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklama şöyle:

Yunanistan, bugün Ankara’da meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınamaktadır. Türkiye halkı ve hükümetiyle dayanışma içinde olduğumuzu ifade ediyor ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.” 

Bu sabah Türkiye’nin başkenti Ankara’nın kalbinde, TBMM yakınlarında bir saldırı meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir. Açılan ateş sırasında 2 Emniyet mensubumuz hafif biçimde yaralanmıştır. Kahramanlarımıza acil şifalar diliyorum.” açıklamasında bulunmuştu.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...