Vassilis Karras'ın Kardeşi Açıkladı: 'Çok Cesur Bir Savaş Veriyor' - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Vassilis Karras’ın Kardeşi Açıkladı: ‘Çok Cesur Bir Savaş Veriyor’

Vasilis Karras

Yunanistan‘ın sevilen ses sanatçılarından Vasilis Karras‘ın sağlık durumu hakkında ilk defa kardeşi Damianos Kesoglidis konuştu.

Tahmini okuma süresi 2 dakika

Kesoglidis, ANT1 kanalının Sabah Kahvaltısı programında yaptığı açıklamada, “Kardeşim çok cesur bir savaş veriyor ve durumu iyiye gidiyor,” dedi.

“Her Şey Yolunda”

Damianos Kesoglidis, kardeşinin sağlığı hakkında endişe duyanlara umutlu haberler verdi. “Her şey yolunda gidiyor, gittikçe iyileşiyor. Doktorlar da iyimser,” diyerek durumun iyi olduğunu belirtti. Kesoglidis, “Dün gece ben yukarıdaydım, her gün onun yanındayım. Konuşuyoruz, vakit geçiriyoruz. O çok cesurca savaşıyor,” ifadelerini kullandı.

“Çok Güçlü, Her Şeyi Biliyor”

Kesoglidis, kardeşinin durumunun ciddiyetine rağmen moralinin yerinde olduğunu, tedavi sürecini güçlü bir şekilde sürdürdüğünü belirtti. “O bir erkek, savaşıyor. Tanrı çok büyük, bilim adamları ona büyük imkanlar veriyor,” dedi.

Program Sunucusu da Konuştu

ANT1’in Sabah Kahvaltısı programının sunucusu Giorgos Liagas da konuya dair bir açıklama yaptı. Liagas, “Vassilis Karras sağlığıyla ilgili çok ciddi bir macera yaşıyor. Kendisini doktorların ellerine ve Tanrı’ya olan inancına bıraktı. Şu anda iyi bir aşamada, ona yalan söylenmedi” ifadelerini kullandı.

Kardeşi Damianos Kesoglidis ve program sunucusu Giorgos Liagas’ın açıklamaları, Vassilis Karras‘ın hayranlarına umutlu bir tablo çizdi. Ünlü şarkıcının tedavi sürecinin olumlu seyrettiği ve moralinin yerinde olduğu belirtildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...