Isınma Yardımı: Son Taksit Ne Zaman Ödenecek? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Isınma Yardımı: Son Taksit Ne Zaman Ödenecek?

Yunanistan’da ısınma yardımı hak sahiplerini son bir ödeme daha bekliyor. 

Hazine’nin bu ayın başlarında yaptığı ödemenin ardından, ısıtma yardımı için başvuruda bulunan hak sahiplerine son bir taksit daha ödenecek.

Özellikle, 2022/2023 kış dönemi için 892.228,52 evro tutarındaki kalorifer yakıtı ödeneğinin beşinci taksiti 7.640 hak sahibinin hesabına yatırıldı.

Şu ana kadar bilinenlere göre altıncı (ve son) ödemenin Ağustos ayı sonunda yapılması bekleniyor.

Isınma yardımının 100 avro ile 800 avro arasında değiştiği ve özellikle aşırı hava koşullarına sahip bölgelerde yaşayanlar için 1.000 evroya kadar yükseldiği hatırlatıldı.

Isınma yardımı, artan enerji fiyatlarıyla mücadele eden hanelere destek olmak için Hazine tarafından sağlanmaktadır. Yardım, hanenin gelirine ve ikamet ettiği bölgeye göre değişmektedir. Isınma yardımı için başvuruda bulunmak için, Hazine’nin web sitesinde bulunan başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.

Yunanistan’da ısınma yardımı, hanelerin ısınma giderlerini azaltmaya ve enerji faturalarını ödemeye yardımcı olmakta. Yardım, özellikle artan enerji fiyatlarıyla mücadele eden haneler için önemli bir destek olarak öne çıkıyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...