AEK Atina-Dinamo Zagreb karşılaşması öncesi çıkan çatışmada AEK taraftarı öldürüldü - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

AEK Atina-Dinamo Zagreb karşılaşması öncesi çıkan çatışmada AEK taraftarı öldürüldü

Yunanistan’da AEK Atina futbol takımı ile Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb takımı arasında gerçekleşecek müsabaka öncesi taraftarlar arasında çıkan çatışmada 22 yaşındaki AEK’li genç hayatını kaybetti.

AEK Atina – Dinamo Zagreb karşılaşması öncesi taraftarlar arasında çıkan çatışmada 22 yaşındaki AEK’li genç hayatını kaybederken 8 kişi yaralandı, 96 kişi gözaltına alındı.

Yunanistan‘ın başkenti Atina’da, Şampiyonlar Ligi 3’üncü ön eleme turu kapsamında düzenlenecek AEK Atina-Dinamo Zagreb karşılaşması öncesi taraftarlar arasında çatışma çıktı. Atina’nın Nea Filadelfia bölgesinde, AEK Atina’in stadyumunda çıkan kavga sonucunda bir kişi hayatını kaybetti. 22 yaşındaki gencin, bıçaklandığı belirtildi. Kavgada ayrıca dört Yunan ve dört Hırvat da yaralandı. Yaralılar tedavi altına alındı.

Polis, 98 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Yaklaşık 150-200 Dinamo Zagreb destekçisinin stadyuma gittiği, daha sonra taraftarlar arasında çatışma çıktığı aktarıldı. Hırvatistan yetkililerinin maç öncesi Yunanistan‘ı holigan grubu hakkında uyardığı ancak Yunan yetkililerin gerekli önlemi almadıkları ortaya çıktı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...