46 yaşındaki adamı evinde öldürdüler - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

46 yaşındaki adamı evinde öldürdüler

Batı Trakya’nın İskeçe şehrinde 46 yaşındaki adam mahallesinde ailevi tartışmalar yaşadığı mahallelileri tarafından silahla öldürüldü.

İskeçe halkı dün sabaha karşı 2’yi çeyrek geçe İskeçe’nin Drosero mahallesinde evinde 46 yaşındaki bir kişinin soğukkanlılıkla öldürülmesi haberiyle şaşkına döndü.

Drosero’da bir baba, iki oğlu ve damadıyla birlikte 46 yaşındaki kurbanın evine gitti ve kişisel farklılıklar nedeniyle çıkan tartışmanın ardından kurbanı vurdu. Ağır yaralı olarak İskeçe Hastanesine kaldırılan 46 yaşındaki adam sabah 5’te geçirdiği ameliyattan sonra hayatını kaybetti.

İskeçe Polisi, baba ve bir oğlunu tutuklarken, diğerlerini arama çalışmalarına devam ediyor. Polis ön soruşturmayı sürdürüyor.

Şu ana kadar bilinenler şöyle: 36 yaşındaki fail, önce Tik Tok’ta olaydan bahsettiği konuyla ilgili bir video yayınladıktan sonra polise teslim olurken, oğullarından biri de tutuklandı. Aynı zamanda diğer oğlu ve damadı aranıyor. Edinilen bilgiye göre, anlaşmazlığın nedeni, maktulün ailesinin kız arkadaşını failin oğluna teslim etmeye yönelik – parasal bir işlemi de içeren – “anlaşmanın ihlali” ile ilgili.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya'da Kiraz Üreticileri Dolu Yüzünden Büyük Zararla Karşı Karşıya

Batı Trakya’da, 21 Nisan’da yaşanan şiddetli dolu yağışı, bölgenin kiraz üretimine ciddi zararlar verdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya Afrika'dan Gelen Toz Bulutları Altında

Afrika’dan gelen toz bulutları yağmurla birlikte başta Batı Trakya olmak üzere tüm Yunanistan’ı sardı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine - Selanik Otoban Ücretlerinde Büyük Zamlar: 20 Evro Gidiş Geliş!

Egnatia Otobanı üzerinde yapılan yeni düzenlemelerle, Gümülcine – Selanik arası ve tersi güzergah için geçiş ücretlerinde önemli oranda artışlar yaşanıyor.
Devamını oku...