Kadınlar Günü nedeniyle Vildan Yusuf'a 'başarılı kadın' ödülü - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kadınlar Günü nedeniyle Vildan Yusuf’a ‘başarılı kadın’ ödülü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü‘nde Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Başkanlığı, eyalet genelinde başarılı kadınları ödüllendirdi.

Ödül töreni İskeçe’de gerçekleştirildi ve Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios ile eyalet yöneticileri de katıldı.

Törende, eyalete bağlı tüm illerde topluma ve bireylere katkı sağlayan başarılı kadınlar ödüllendirildi. Gümülcine Engelliler Derneği “Perpato”‘da uzun yıllar hizmet veren Vildan Yusuf da ödül kazandı.

Vildan Yusuf, TOÇEK tiyatrosunda Şükran Raif’in yönetmenliğini yaptığı bir dönemde yer almıştı. Eyalet Başkan Danışmanı Cihan İmamoğlu, ödülünü Vildan Yusuf’a verdi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Selanik'te Anneden Oğluna Yaşam Bağışı: Bir Böbrek, Yeniden Doğuşun Hikayesi

Selanik’te, Dünya Kadınlar Günü’nün hemen ardından gerçekleşen dokunaklı bir olay, annelerin çocukları için neleri göze alabileceğinin canlı bir örneğini sergiliyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

8 Mart Kadınlar Günü kutlanıyor

Bugün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz. Bu özel gün, kadınların ekonomik, sosyal, kültürel ve politik başarılarını ve aynı zamanda karşılaştıkları zorlukları ve eşitsizlikleri hatırlatmak için dünya genelinde her yıl kutlanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Belediye Meclisi’nde azınlıktan hiç kadın yok

Gümülcine (Komotini) Belediye Meclis Üyesi ve Yerel Meclis Başkanı 9 kadın yerel yönetici, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle ortak mesaj gönderdiler.
Devamını oku...