İtalya Ordusu da Dedeağaç Limanı’nı tercih etti - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

İtalya Ordusu da Dedeağaç Limanı’nı tercih etti

Başka bir NATO ülkesi, Atlantik İttifakı’na katılan silahlı kuvvetlerinin askeri ve diğer malzemelerini boşaltmak ve yüklemek için Dedeağaç (Alexandroupoli) limanını kullanmaya başladı.

İtalyan nakliye gemisi ‘SEVERINE’ Çarşamba günü Batı Trakya’nın Dedeağaç Limanı’na geldi ve burada, önce İtalyan Silahlı Kuvvetleri’nin malzemesini boşaltacak ve ardından malzeme yükleyecek.

Uzunluğu 152 metre, genişliği 22 metre olan gemi, toplam 16.342 ton yük taşıyabiliyor.

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç’ta miyokastor kurdu görünce şaştı kaldılar

Batı Trakya’nın Dedeağaç (Alexandroupoli) ilinde bir kişi, şehrin hemen dışında tarımsal alanda bir miyokastor kurdu görünce şok oldu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

46 yaşındaki adamı evinde öldürdüler

Batı Trakya’nın İskeçe şehrinde 46 yaşındaki adam mahallesinde ailevi tartışmalar yaşadığı mahallelileri tarafından silahla öldürüldü.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kuçumbas: Batı Trakya’da azınlık emekçilerini KKE’ye bekliyoruz

Yunanistan Komünist Partisi Genel Sekreteri Dimitris Kuçumbas, 16 Mart Perşembe akşamı, Gümülcine (Komotini) Müzik Sarayı’na (Megaro Musikis) halka seslendi.
Devamını oku...