Dedeağaç’ta genç kadın kurtarılamadı, kocası tutuklandı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç’ta genç kadın kurtarılamadı, kocası tutuklandı

Dedeağaç (Alexandroupoli) kentinde yerel toplumu derinden sarsan bir vaka yaşandı. 31 yaşındaki adam 29 yaşındaki eşini döverek öldürmekten tutuklandı.

Dedeağaç Polis Teşkilat yaptığı açıklamada 8 Aralık Çarşamba sabahı 29 yaşındaki kadının babasının Dedeağaç Emniyet Müdürlüğü’ne giderek darbedildiği gerekçesiyle 5 Aralık Pazar gününden bu yana hastanede yatan kızının adli muayenesini talep etti. 

Dedeağaç Polis Departmanı, aynı gün öğleden sonra (8 Aralık) Adli Tıp Kurumu tarafından ilgili muayenenin yapılmasını emretti ve yapılan incelemede, mağdur kadının “dayak yediği ve dayak aleti nedeniyle ciddi tehlikeli bedensel yaralanması” olduğu tutanağa kaydedildi.

Darp tutanağıyla birlikte dava Dedeağaç Asliye Hukuk Mahkemesi Savcısı’na bilgi verildi. Ancak 29 yaşındaki talihsiz kadın 9 Aralık akşamı hayata veda etti. Genç kadının vefat ettiği savcılığa bildirilirken 31 yaşındaki koca hakkında kovuşturma açıldı ve bugün, 10 Aralık Cuma günü öğle saatlerinde, hakkında tutuklama emri çıkarıldı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis'ten Çağrı: 'Türkiye İle Konuşmak Zorundayız. Her Zaman Silah Zoruyla Hareket Edemeyiz'

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Gerapetritis, “Türkiye ile konuşmak zorundayız. Her zaman silah zoruyla hareket edemeyiz” ifadelerini kullandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe'de Yasal İzni Olmadan Sokakta Mal Satan Vatandaşa Kelepçe

İskeçe’de bir vatandaş, yasal izni olmadan sokakta mal sattığı gerekçesiyle tutuklandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç'ta Trajik İş Kazası: Merdivenden Düşerek Yaşamını Yitirdi

Dedeağaç’ta yürekleri sızlatan bir iş kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir catering işletmesinde çalışan 54 yaşındaki adam, Çarşamba günü öğleden sonra gerçekleşen talihsiz olay sonucu hayatını kaybetti.
Devamını oku...