Yanlışlıkla annesini vurdu - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yanlışlıkla annesini vurdu

İlia’nın Savalia adlı ıssız bölgesinde benzeri görülmemiş bir olay meydana geldi. 

58 yaşındaki bir adam 3 Eylül Cuma gecesi köpeklerin ısrarla havladıklarını duyunca hırsız sandığı annesini kazayla vurdu.

Edinilen bilgiye göre, 58 yaşındaki adam sabah saat 5 sıralarında evinin önünde sesler duydu. Köpeklerin huzursuz şekilde ısrarla havlamaları üzerine evinin yakınındaki herkesi korkutmak isteyen adam havaya ateş etmek için balkonuna çıktı.

Silah sesini duyan ve korkuyla ne olduğunu anlamak için balkona çıkan 91 yaşındaki annesi ise görülmez kazaya uğradı. Talihsiz kadın tkrar ateş etmek için hazırlık yapan 58 yaşındaki oğlunun kazara tetiği ateşlemesi üzerine yaralandı.

Oğlu 91 yaşındaki annesini acilen Amaliada Hastanesine götürürken Pirgos Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alınan yaşlı kadının hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Nefes Borsuna Yemek Kaçan 12 Yaşındaki Çocuk Yoğun Bakımda

Selanik’teki “Hipokrat” Genel Hastanesi’nde, çiğ tortellini yuttuktan sonra solunum yolu tıkanan 12 yaşındaki çocuk yoğun bakıma alındı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya'da Sağlık Krizi: Personel Yetersizliği Had Safhada

Doğu Makedonya Trakya Tabipler Birliği, bölge hastanelerinde yaşanan ciddi personel eksikliği ve sağlık hizmetlerinin kötüleşmesi konusunda acil çağrıda bulundu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya'daki Hastaneler İçin Doktor Derneklerinden Çağrı

Batı Trakya’daki hastanelerde halk sağlığı açısından ciddi riskler bulunurken ve yetkili makamların duruma acilen müdahale etmesi gerekiyor.
Devamını oku...