Twitter, Milliyetçi Yunan Çözümü lideri Velopulos’un ikinci hesabını da askıya aldı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Twitter, Milliyetçi Yunan Çözümü lideri Velopulos’un ikinci hesabını da askıya aldı

Yunan Çözümü (EL) Partisi Genel Başkanı Kiryakos Velopulos

Sosyal Medya Platformu Twitter, Yunan Çözümü Partisi Genel Başkanı Kiryakos Velopulos’un ikinci kişisel hesabını da askıya aldı. 

Twitter’in ilk hesabını askıya almasının ardından açtığı ikinci hesabını da askıya almasının tekrarlanan bir tesadüf olamayacağını belirten milliyetçi Yunan Çözümü Partisi, seçilmiş bir siyasi lideri ve partinin parlamenter çalışmalarını geliştirme konusunda devredilemez haktan mahrum edildiklerini belirtti.

Hatırlanacağı üzere Twitter 1daha önce de milliyetçi Yunan Çözümü (EL) Partisi Genel Başkanı Kiryakos Velopulos‘un hesabını askıya almış ve parti, durumu yaptığı açıklamayla kamuoyuna duyurmuştu.

Açtığı ikinci Twitter şahsi hesabının da askıya alınmasını iktidardaki ND Partisi’nin trollerinin saldırısına bağlayan Velopulos,kendisinin “aşıların etkisizliği, STK’ların yasa dışı faaliyetleri, rüzgar türbini işletmeleri hakkında yaptığı paylaşımlar ve hükümet Bakanları hakkında yaptığı ispatlı ifşaatlar nedeniyle hesabının askıya alındığını öne sürdü.

Facebook ve Twitter’ı kontrol ediyor gibi görünen ND hükümetinin, Yunan Çözümü liderinin hesabını askıya alma kararı aldırttığını iddia eden Velopulos, “Sözün susturulması faşist bir zihniyettir ve kim bu zihniyete sahipse ve bu tür eylemlerde bulunuyorsa olsa olsa anti-demokrat, en kötü ihtimalle otoriter ve faşisttir. Ancak, ND’nin kirli savaşına rağmen ifşaat yapmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...