Milliyetçi Yunan Çözümü Partisi Genel Başkanı Velopulos'un Twitter hesabı askıya alındı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Milliyetçi Yunan Çözümü Partisi Genel Başkanı Velopulos’un Twitter hesabı askıya alındı

Yunan Çözümü (EL) Partisi Genel Başkanı Kiryakos Velopulos

Twitter, milliyetçi Yunan Çözümü (EL) Partisi Genel Başkanı Kiryakos Velopulos‘un hesabını askıya aldı. Parti, durumu yaptığı açıklamayla kamuoyuna duyurdu.

Son genel seçimlerde yüzde 3 barajını aşarak Yunan Parlamentosu’na giren milliyetçi Yunan Çözümü Partisi’nin Genel Başkanı Kiryakos Velopulos’un Twitter hesabı askıya alındı.

Yunan Çözümü Partisi yaptığı açıklamada, Ortodoksluk için önemli günlerden olan Meryem Ana’nın göğe yükselişi bayramında genel başkanlarının Twitter hesabının askıya alındığı belirtirken, “Taliban temsilcisinin bile askıya alınmadan hesabının olduğu bir yerde, Twitter Yunan Çözümü (EL) Partisi Genel Başkanı Kiryakos Velopulos’un hesabını askıya almıştır” denildi.

Açıklamada ayrıca Velopulos’un hesabından rüzgar türbinleri ve yenilenebilir enerji kaynakları sahtekarlığı, yangınlar ve yasadışı göçmenler hakkındaki son ifşaatlarının ve aynı zamanda sistemin özenle saklamaya çalıştığı sorunlara sürekli atıfta bulunmasının Twitter’ı rahatsız ettiğini” tahmin ettiklerini belirtti.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

5 Büyük Anket Sonucu Ne Gösteriyor? Yunanistan Siyaset Sahnesinde Son Gelişmeler

Stefanos Kasselakis’in SYRIZA başkanlığını devralmasından sonra yapılan beş anketin sonuçları açıklandı. Son gelişmeler oldukça düşündürücü.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Velopulos: Batı Trakya’da Türk olduğunu söyleyenlerin Yunan vatandaşlığını elinden alacağım

Yunanistan’da aşırı sağcı Yunan Çözümü (EL) partisi lideri Kiryakos Velopulos, katıldığı bir televizyon programında Batı Trakya’da Türk olduğunu beyan edenleri ve Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu’nu hedef aldı.
Devamını oku...
Yaşam

Twitter’ı yapay zekası sağcıları seviyor, solcuları sevmiyor

Günümüzde neredeyse tüm uygulamalarda kullanılan yapay zeka daha fazla geliştirildikçe hayatımızda daha fazla yer alıyor.
Devamını oku...