Bakan Hardalias taburcu edildi - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Bakan Hardalias taburcu edildi

İskemik atak geçiren ve Kardiyoloji Kliniği’ne kaldırılarak kalbine iki stent takılan Sivil Koruma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalyas 48 saat müşahade altında tutulduktan sonra taburcu edildi

Nikos Hardalias akut iskemik ataktan ce kalbine iki test takıldıktan sonra 48 saat Agia Olga hastanesi yoğun bakım ünitesinde müşahade altında tutuldu.

Durumun stabil olması ve muayenelerde sağlıklı görülmesi üzerine doktorlar Bakan Hardalyas’ı Kardiyoloji Kliniği’nden taburcu ederek evinde birkaç gün istirahat etmesini salık verdiler.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Prodromos Babageorgakas neden aday olduğunu açıkladı

Gümülcine Hastanesi’nin tanınan ve sevilen kardiyoloji doktorlarından Prodromos Babageorgakas, yaklaşan yerel seçimlerde Gümülcine Belediyesi Meclis Üyesi adaylığını açıkladı. 
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç Üniversite Hastanesi'ne Yeni Doktorlar Geliyor: Sağlık Bakanı Hrisoidis Duyurdu

Yunanistan Sağlık Bakanı Mihalis Hrisoidis, Dedeağaç Hastanesi’ne yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Kasım ayı sonuna kadar hastaneye yeni doktorların atanacağını duyuran Hrisoidis, bu sayede operasyonel kapasitenin artırılacağını belirtti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kesinleşti: ND’nin Attiki Eyaleti için adayı Hardalyas

Yunanistan’da Milli Savunma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias, Pazartesi günü öğle saatlerinde duyurulduğu üzere, Attiki Eyaleti için ND’nın yeni adayı.
Devamını oku...