Gümülcine Vakıflar İdaresi’nden depremzedelere yardım eli - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Vakıflar İdaresi’nden depremzedelere yardım eli

Gümülcine Vakıflar İdaresi yönetimi depremzedeler için hazırlanan gıda yardım kolilerini yetkililere teslim etti. [18.03.2021]

Gümülcine Vakıflar İdaresi Elassona bölgesindeki depremzedelere gıda yardımında bulundu. Elassona bölgesinin güneybatısında 3 Mart tarihinde 6 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Gümülcine (Komotoni) Vakıflar İdaresi geçtiğimiz günlerde üst üste depremlerle sarsılan Elassona bölgesine yardımda bulundu.

Yunanistan genelinde Elassona depremzedeleri için yardım toplama kampanyaları devam ediyor. Mağdur durumdaki bölge halkı ve ihtiyaç sahipleri için Yunanistan genelinde Kızılhaç ekipleri yardım malzemelerinin toplanması ve dağıtımını sağlıyor.

Elassona depremzedelerine yardım kararı alan Gümülcine Vakıflar İdaresi yönetimi 18 Mart Perşembe günü hazırlanan kuru gıda yardım kolilerini yetkililere teslim etti. Selim İsa başkanlığındaki Vakıf İdaresi yönetimi Rodop ili Kızılhaç şubesi aracılığıyla Elassona depremzedelerine yardım amaçlı gıda paketlerini teslim etti. 

Elassona depremzedelerine ulaştırılması için teslim edilen kolilerde konserve gıda ürünleri kruvasan ve makarna bulunduğu kaydedildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Vakıflar İdaresi'nden Yassıköy Sağlık Merkezi'ne Anlamlı Destek

Gümülcine Vakıflar İdaresi, sağlık hizmetlerinin ön cephesinde önemli bir katkıda bulunarak, 6 Mart Çarşamba günü Yassıköy Sağlık Merkezi’ne iki adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Eleni Paraskeveidou-Cevelekidu'nun Yeni Noterlik Ofisi Kapılarını Açtı

Gümülcine’nin (Komotini) merkez bölgesinde yer alan ve noter işlemlerine modern bir soluk getiren Eleni Paraskeveidou-Cevelekidu Noterlik Ofisi, geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine'de 2'inci Azınlık İlkokulu'na Güneş Enerjisi Panelleri Konuldu

Gümülcine’deki azınlık okullarında çevreci ve sürdürülebilir enerji kullanımını teşvik etmek amacıyla güneş enerji panelleri konulmasına Vakıflar İdaresi öncülüğünde devam ediliyor.
Devamını oku...