Su fıçısına düşen çocuğun son sözleri: Eve gideceğim! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Su fıçısına düşen çocuğun son sözleri: Eve gideceğim!

Yunanistan’ın Girit adasında su fıçısına düşen ve öldü denildiği anda yeniden hayata dönen 2 yaşındaki bebeğin kaza öncesi son anlarını komşuları anlattı.

Çocuğun ninesinin alışveriş için kendilerine geldiğini söyleyen komşu kadın, kendisine ‘Nasılsın oğlum, gel yanıma otur’ dediğini, küçük çocuğun ise ‘Eve gideceğim’ dediğini, ninesinin ‘Gel burada uyu’ demesi üzerine tekrar ‘Hayır, eve gideceğim’ dediğini ve eve doğru koşmaya başladığını söyledi.

10 dakika sonra çocuğun ailesinin evinde çalışmakta olan bir işçinin çocuğu aramaya geldiğini, kayıp olduğunu söyleyen işçinin arama çalışmalarını hızlandırdığını ve çok geçmeden çocuğu su fıçısının içinde hislerini kaybetmiş halde bulduğunu belirtiyor.

Zavallı çocuk daha sonra Sağlık Ocağına kaldırılmış, yoğun uğraş sonrası hayata döndürülmüş ve Hastaneye sevk edilmişti.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...