Rodop ilinde çiftçiye hizmet merkezleri hayata geçirildi - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Rodop ilinde çiftçiye hizmet merkezleri hayata geçirildi

Rodop ilinde çiftçiye hizmet merkezleri hayata geçirildi

Trakya Tütüncüler Kooperatifi GAIA Epihirin şirketiyle işbirliği çerçevesinde çiftçileri birçok konuda bilgilendirebilmek amacıyla Rodop ili genelinde Çiftçiye Hizmet Merkezlerini hayata geçirdi.

Konuyla ilgili olarak Kooperatif Başkanı Esat Hüseyin yerel basına yaptığı açıklamada “Çiftçilere en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla GAIA Epihirin ile birlikte ofisler açtık. Çiftçilere kendilerini ilgilendiren bütün konularda ve tabiî ki tarım programlarıyla ilgili bilgi sunuyoruz” dedi.

Gümülcine’de biri IKA’nın karşısında İpsilantu 1 adresinde diğeri ise Evaggelismos Kilisesi arkasında Perdika 29 adresinde hizmet veren Çiftçiye Hizmet Merkezleri ayrıca Yassıköy (İasmos), Şapçı (Sappes), Kozlukebir (Arriana), Sirkeli (Filira), Bulatköy (Asomati) ve Kuşlanlı’da (Ksilagani) bulunuyor.

OSDE tarım beyanlarından tarımsal kalkınma programlarına, biyolojik tarımdan tazminatlara ve çiftçileri yakından ilgilendiren daha birçok konuda merkezlerden istifade edinilebilir.

Başkan Esat Hüseyin “Rodop ilinin her yerinde elimizden geleni yapıyoruz. Çiftçilere beyan ettikleri ve imzaladıkları evraklar konusunda dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz. İmzaladıkları şeyleri kontrol etmeleri lazım çünkü birçok yanlış yapılıyor ve bunun bedelini çiftiler ödüyor” ifadelerini kullandı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et