Κέντρα εξυπηρέτησης αγροτών λειτουργούν σε όλη τη Ροδόπη - Azınlıkça
Ειδήσεις

Κέντρα εξυπηρέτησης αγροτών λειτουργούν σε όλη τη Ροδόπη

Κέντρα εξυπηρέτησης αγροτών λειτουργούν σε όλη τη Ροδόπη

Κοντά στους αγρότες, με πλήρη ενημέρωσή τους, είναι ο Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θράκης, ο οποίος, σε συνεργασία με τη GAIA Επιχειρείν, λειτουργεί κέντρα εξυπηρέτησης αγροτών σε όλο το νομό.

«Ανοίξαμε τα γραφεία σε συνεργασία με τη GAIA Επιχειρείν, με σκοπό να εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα τους αγρότες. Τους ενημερώνουμε για οτιδήποτε τους αφορά και φυσικά για όλα τα αγροτικά προγράμματα», μας εξηγεί ο Εσάτ Χουσεΐν, ο οποίος αναφέρει ότι τα γραφεία είναι σχεδόν σε όλη τη Ροδόπη. Σε δυο σημεία στην Κομοτηνή (έναντι του ΙΚΑ και πίσω από την εκκλησία του Ευαγγελισμού), αλλά και σε Ίασμο, Σάπες, Αρριανά, Φιλύρα, Ασώματους και Ξυλαγανή, τα γραφεία εγγυώνται την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των αγροτών, για όλη την ατζέντα θεμάτων που τους αφορούν: μεταβιβάσεις δικαιωμάτων, δηλώσεις καλλιέργειας ΟΣΔΕ, προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης, βιολογική γεωργία, εγκατάσταση νέων γεωργών, σχέδια βελτίωσης, εξισωτική αποζημίωση, συμπλήρωση και τήρηση μητρώο αιγοπροβάτων, διαχείριση επιστροφής ΦΠΑ, συμπλήρωση και τήρηση μητρώου εισροών εκροών στα πλαίσια της πολλαπλής συμμόρφωσης, ανανέωση γεωτρήσεων, ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων, ΚΤΕΟ ψεκαστικών, κα.

«Παντού στη Ροδόπη κάνουμε ό,τι μπορούμε! Συμβουλεύουμε τους αγρότες να προσέχουν τι δηλώνουν και τι υπογράφουν. Πρέπει να ελέγχουν όλα όσα υπογράφουν, γιατί γίνονται πολλά λάθη τα οποία πληρώνουν οι αγρότες», συμβουλεύει ο πρόεδρος.

Με πληροφορίες από τον Χρόνο

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et