Batı Trakya’da altın ve takı çalan dolandırıcılar yakalandı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya’da altın ve takı çalan dolandırıcılar yakalandı

Batı Trakya’nın Evros (Meriç) ilinde yaşlı kadını dolandırarak altın ve takılarını alan dolandırıcılardan kadın olanı yakayı ele verdi.

Hatırlanacağı üzere, kendisini doktor olarak tanıtan erkek doladırıcı, yaşlı bir kadını arayarak kızının hastanede olduğunu ve acilen ameliyat edilmesi gerektiğini söyleyerek, bunun için 30 bin evro gerektiğini söylemiş, panikleyen kadın nakit parası olmadığını söylerken, evinde ne kadar altın ve takı varsa bir poşete koyup, adamın gönderdiği kadın dolandırıcıya teslim etmişti

Dolandırıcılardan kadın olanı yakalanırken, Bulgar vatandaşı olduğu ve sadece söz konusu dolandırıcılık olayını gerçekleştirdiği erkekle değil, daha başka kişilerle de işbirliği halinde olduğu kaydedildi.

Söz konusu olaya karışan erkeğin de Bulgar vatandaşı olma ihtimalinin yüksek olduğu kaydedilirken, dolandırıcıların adeta bir çete kurduğu ve toplamda 280 bin evro çarpmak için girişimlerde bulundukları ancak başarısız oldukları bildiriliyor.

Yakalanan dolandırıcının üzerinde yaşlı kadından aldığı altın ve takılar bulunurken, bunlara el konulduğu ve sahibine iade edildiği vurgulandı.

Dolandırıcı Kumçiftliği (Orestiada) Savcılığı’na sevk edilecek.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine - Selanik Otoban Ücretlerinde Büyük Zamlar: 20 Evro Gidiş Geliş!

Egnatia Otobanı üzerinde yapılan yeni düzenlemelerle, Gümülcine – Selanik arası ve tersi güzergah için geçiş ücretlerinde önemli oranda artışlar yaşanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Rodop'ta Vatandaş Dolandırıcılığa Kurban Gitti: 7.000 Evro Kayıp

Batı Trakya’da Rodop ili bir dolandırıcılık vakasına daha sahne oldu. Yurttaş 7 bin evrosunu kaptırdı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kurcalı Köyünde Trajik Yangın: Hayatını Kaybetti

Batı Trakya’da Rodop ilindeki Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Kurcalı köyünde, meydana gelen ve yürekleri sızlatan olay, derin üzüntüye neden oldu.
Devamını oku...