Hastane tuvaletinde can verdi - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Hastane tuvaletinde can verdi

Hastane tuvaletinde can verdi

Lesvos adasında 47 yaşındaki bir vatandaş, hastanenin tuvaletlerinde yardıma muhtaç bir şekilde can verdi.

Ermolaos Papastefanis adındaki vatandaş inme teşhisiyle Pazartesi günü hastaneye kaldırılmıştı. Yakınlarının Proto Thema gazetesine yaptıkları açıklamalara göre hasta sadece stajyer doktorlar tarafından muayene edildi ve hayati tehlike yaşadığı fark edilmedi.

Böylece yoğun bakıma alınmadı ve normal bir hastane odasında tedavisine devam edildi. Yakınları 47 yaşındaki talihsiz adamın gece ağrıları olduğunu dile getirdiğini ancak doktorların kendisine bakmadığını söylüyor.

Salı sabahı hastayı arayan doktorların, Ermolaos’u bulamadığı ve adamın sigara içmek için dışarı çıktığını düşündükleri belirtilirken, o sırada ise 47 yaşındaki talihsiz adamın son nefesini bıraktığı ortaya çıktı. Kız kardeşi olayı “Doktorlar kardeşimi ararken, o tuvalete gitmiş. Orada yardıma muhtaç bir şekilde can vermiş. Doktorlar ise sigara içmek için dışarıya çıktığını düşünmüşler. Yarım saat sonra kardeşimi tuvaletin içinde morarmış bir şekilde ölü olarak bulmuşlar” ifadeleriyle anlattı.

Merhumun yakınları sabah saatlerinde 47 yaşındaki vatandaşı bir arkadaşının ziyaret ettiğini ve sabah 11.00’e kadar hiçbir doktorun kendisiyle ilgilenmediğini de aktarıyor.

Hastane Müdürü Efthimis Ziogas ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bu vakayla ilgili neler olup bittiğini inceleyeceğiz. Bildiğim kadarı ile muayene edilmiş ve hastaneye yatırılmasını karar verilmiş. Bir sonraki gün de doktorlar kendisini muayene etmiş. Kalp uzmanı doktorlar çekilen kardiografilerine bakmış. 47 yaşındaki vatandaş tek başına tuvalete gitmiş ve orada olanlar olmuş. İlk başta sorunun ciddi olduğu görülmemiş ve biz de tam ölüm nedeninin açıklanmasını bekliyoruz” dedi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et