Πέθανε στην τουαλέτα του νοσοκομείου - Azınlıkça
Ειδήσεις

Πέθανε στην τουαλέτα του νοσοκομείου

Πέθανε στην τουαλέτα του νοσοκομείου

Θύμα της κακής εκτίμησης της κατάστασής του από τους γιατρούς έπεσε ο 47χρονος Ερμόλαος Παπαστεφανής, ο οποίος ξεψύχησε αβοήθητος μέσα στις τουαλέτες του νοσοκομείου της Μυτιλήνης.

Ο άτυχος άνδρας, είχε εισαχθεί μια μέρα νωρίτερα με διάγνωση ισχαιμικού επεισοδίου, ωστόσο, όπως καταγγέλλουν στο protothema.gr συγγενείς του εξετάσθηκε μόνο από ειδικευόμενους και δεν έγινε αντιληπτό ότι η ζωή του βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο. Έτσι νοσηλεύθηκε σε απλό δωμάτιο.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι γονείς του ο 47χρονος Ερμόλαος Παπαστεφανής έφυγε από τη ζωή εξαιτίας της αδιαφορίας των ιατρών που δεν πήγαν να τον δουν το βράδυ της νοσηλείας του, όταν όπως ο ίδιος πρόλάβε να πει στους οικείους του πονούσε πολύ.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του, το πρωί, πριν το θάνατό του τον είχε επισκεφθεί ένας φίλος του για να τον δει. Μέχρι τις 11 το πρωί και ενώ πονούσε δεν είχε πάει κανείς γιατρός για να τον δει.

Για το περιστατικό αυτό μίλησε στο protothema.gr ο κ.Ευθύμης Ζιώγας, Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Μυτιλήνης.

“Θα κάνουμε κάποια προκαταρκτική έρευνα για να δούμε ακριβώς κάτω από ποιες συνθήκες έγινε αυτό το περιστατικό. Αυτό που γνωρίζω, είναι ότι ο άνθρωπος εξετάστηκε και το βράδυ που μπήκε στο νοσοκομείο και την επόμενη μέρα τον είδαν γιατροί. Του έκαναν κανονικά επίσκεψη οι καρδιολόγοι στο θάλαμο όπου βρισκόταν ο άνθρωπος, τον εξέτασαν, είδαν τα καρδιογραφήματά του και κάποια στιγμή ο 47χρονος πήγε μόνος του στη τουαλέτα και συνέβη ό,τι συνέβη. Δεν φάνηκε από την αρχή η σοβαρότητα του προβλήματός του και περιμένουμε και εμείς τα ακριβή αίτια του θανάτου».

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.