Νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Ειδήσεις

Νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών στην Κομοτηνή

Νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών στην Κομοτηνή

Πλήρη κάλυψη της Ροδόπης σηματοδοτεί η λειτουργία του νέου Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών, που θα λειτουργήσει στην οδό Υψηλάντου 1.

Η συγκέντρωση των δηλώσεων ΟΣΔΕ θα πραγματοποιηθεί με τον ακόλουθο τρόπο: Στο υπάρχον κεντρικό κατάστημα ΚΕΑ, με έδρα την Κομοτηνή (Περδίκα 29), το οποίο καλύπτει την ανατολική πλευρά της πόλης, προστίθεται η δημιουργία ενός ακόμη καταστήματος ΚΕΑ, με έδρα την Κομοτηνή (Υψηλάντου 1), με σκοπό την πλήρη κάλυψη της πόλης, καθώς και τριών υποκαταστημάτων ΚΕΑ στον Ίασμο, Σάπες και Ξυλαγανή Ροδόπης.

Επίσης, πραγματοποιείται παράλληλα και η σύσταση τεσσάρων περιφερειακών υποκαταστημάτων περιορισμένης χρονικής λειτουργίας, η οποία θα ισχύει μέχρι και το πέρας όλων των διαδικασιών και λειτουργιών του προγράμματος ΟΣΔΕ 2017. Τα καταστήματα αυτά θα βρίσκονται στην περιοχή του Δήμου Αρριανών Φιλύρας, στους οικισμούς Αρριανά, Φιλύρα και Οργάνη, καθώς και στον Δήμο Ιάσμου, στον οικισμό των Ασωμάτων.

Τα παραπάνω καταστήματα θα αποτελέσουν το δίκτυο υποδοχής, καταχώρησης και εξυπηρέτησης του συνόλου των αγροτών του νομού Ροδόπης. Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό είναι έτοιμο να δεχτεί όλους τους παραγωγούς του νομού Ροδόπης, με βασικό στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και την επίλυση κάθε ζητήματος. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπ’ όψη τις ανάγκες του ακριτικού νομού της Ροδόπης, που, αν και παραγωγικός νομός, είναι αδικημένος, στόχο αποτελεί η αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων μέσων του ΠΑΑ, το οποίο διαθέτει η ψηφιακή πλατφόρμα της GAIA Επιχειρείν.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.