Batı Trakya’da askerde korona çıktı: Kışlada 24 kişi karantinaya alındı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya’da askerde korona çıktı: Kışlada 24 kişi karantinaya alındı

Batı Trakya’nın Dedeağaç (Alexandroupoli) şehrinde, yeni teslim olan askerlerden birine Kovid-19 tanısı konduğu ve kendisiyle temasa geçmiş olan 24 askerin de karantinaya alındığı bildirildi.

Son dönemde vaka sayılarında artış olan Halkidiki’den olan ve askerlik görevini yapmak üzere 8 Eylül günü Evros’un Kavissos kışlasına teslim olan genç adamın, hiçbir semptom göstermediği kaydediliyor.

Genç askere koronavirüs tanısı konmasının ardından mensubu olduğu askeri birliğin kaldığı binanın da boşaltıldığı ve ilaçlama çalışmalarının başladığı belirtiliyor.

Kışla içerisinde karantiya askerle birlikte, daha 24 kişinin de karantinaya alındığı ve kendilerine Kovid-19 testleri yapılacağı aktarılıyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kurcalı Köyünde Trajik Yangın: Hayatını Kaybetti

Batı Trakya’da Rodop ilindeki Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Kurcalı köyünde, meydana gelen ve yürekleri sızlatan olay, derin üzüntüye neden oldu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis'ten Çağrı: 'Türkiye İle Konuşmak Zorundayız. Her Zaman Silah Zoruyla Hareket Edemeyiz'

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Gerapetritis, “Türkiye ile konuşmak zorundayız. Her zaman silah zoruyla hareket edemeyiz” ifadelerini kullandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç'ta Trajik İş Kazası: Merdivenden Düşerek Yaşamını Yitirdi

Dedeağaç’ta yürekleri sızlatan bir iş kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir catering işletmesinde çalışan 54 yaşındaki adam, Çarşamba günü öğleden sonra gerçekleşen talihsiz olay sonucu hayatını kaybetti.
Devamını oku...