Köpeğini gezdirmeye çıkardı, silahlı saldırıya uğradı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Köpeğini gezdirmeye çıkardı, silahlı saldırıya uğradı

Yunanistan’ın Patra kentinde Çarşamba sabahı saat 4 sularında köpeğini gezdirmeye çıkan bir köpek eğitmeni ve boksör, silahlı saldırıya uğradı.

Bir kişinin kendisini yakından takip ettiğini fark eden boksör, evine geri dönmeye kalktı ve tam apartman girişinde kurşunlara maruz kaldı.

Şans eseri kurşunların isabet etmediği adam acilen polisi ararken, olay yerine gelen ekipler yerde 6 adet boş mermi kovanı buldular.

Boksör, saldırıyı gerçekleştireni tanımadığını ancak azmettirenin kendisiyle ekonomik ve ailevi sorunları olan bir kadın olduğunu belirtirken, ifadesi alınan kadının suçlamayı reddettiği ve boksöre iftira-hakaret suçlamasıyla dava açtığı belirtiliyor.

Konu sorgu yargıcına devredilmiş durumda.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Borçlarını Ödememek İçin Papaz Oldu

Yüksek ciro elde eden bir deri ticareti işi yürüten Patralı işadamı, 14 yıl önce ortadan kayboldu. Ancak, mağdurları onu sosyal medyada bulmayı başarırken adamın papaz olduğunu öğrendiler.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Tarlada Yılanı Öldürmeye Çalışırken Ağır Yaralandı

Yunanistan‘ın Patra bölgesindeki bir arazide yılan öldürmeye çalışan 37 yaşındaki adam, arter kanaması geçirerek hastaneye…
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Sevgilisini sokak ortasında bıçakladı

Yunanistan’ın Patras şehrinde Venizelu Rufu ile Ierotheou sokaklarının kesiştiği noktada erkek arkadaşı tarafından bıçaklanan 25 yaşındaki kadın, sabah 02:30 sularında durumu ağır bir şekilde ‘Agios Andreas’ Hastanesine kaldırıldı.
Devamını oku...