Borçlarını Ödememek İçin Papaz Oldu - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Borçlarını Ödememek İçin Papaz Oldu

Yüksek ciro elde eden bir deri ticareti işi yürüten Patralı iş insanı, 14 yıl önce ortadan kayboldu. Ancak, mağdurları onu sosyal medyada bulmayı başarırken adamın papaz olduğunu öğrendiler.

Tahmini okuma süresi 2 dakika

Yunanistan‘ın Patra şehrinde deri ticareti ile uğraşan ve yüksek kazançlar elde eden bir işadamı, 14 yıl önce aniden işyerini kapatarak müşterilerini mağdur etti ve kayıplara karıştı. Yıllar sonra, mağdurlar sosyal medya aracılığıyla işadamını, şimdi bir papaz olduğunu öğrenerek bulmayı başardılar.

İzini Süren Alacaklılar Kızgın

Ceza avukatı Anthoula Anasoglou, MEGA televizyonuna yaptığı açıklamada, “Onun izini süren insanlar tarafından seferberlik ilan edildi. Aileleri yok etti,” dedi. Avukat Anasoglou, mağdurların yaşadığı sıkıntıların ne denli büyük olduğuna dikkat çekti.

1 Milyon Evro Borçlu

Eski işadamı şimdiki rahip, mağdurlarına toplamda 1 milyon evro borçlu. Mağdurlar, rahibin sosyal medya hesaplarından yaptığı rahiplikle ilgili paylaşımları takip ederek onu bulmayı başardılar.

Cenaze Töreninde Yüzleşme

Rahibin bir cenaze törenini yönettiği sırada, mağdurlar onunla mezarlıkta buluşmayı başardı. Paralarını geri istediklerinde ise, rahip onlara beklemeleri gerektiğini ve şartlar elverdiğinde borçlarını yavaş yavaş ödeyeceğini söyledi.

Mağdurlar yıllar sonra bile olayın peşini bırakmayarak, borçlu oldukları parayı geri alabilmek için umutlu bir adım atmış oldular.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...