Çocuk paraları ne zaman ödenecek? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Çocuk paraları ne zaman ödenecek?

Sosyal Yardım Ödenekleri ve Sosyal Dayanışma Kurumu (OPEKA), Temmuz-Ağustos ayları için çocuk paralarının hak sahiplerine 30 Eylül günü ödeneceğini açıkladı.

Paraların vergi beyannamesinde bildirilen çocuk sayısına göre belirleneceği bildirilirken, henüz vergi beyannamesi yapmamış olan ilgililerin bir an önce yapması salık veriliyor.

Son olarak, OPEKA, çocuk parası için başvuruların tamamlanmış ve kabul edilmiş olması gerektiğinin, geçici olarak kaydedilmiş ama tamamlanmamış başvuruların geçersiz olduğunun altını çiziyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Çocuk Parası Müracaatları Pazartesi Günü Başlıyor

Yunanistan Sosyal Uyum ve Aile Bakanlığı ile Denetimli Sosyal Yardımlar ve Sosyal Dayanışma Kurumu (OPEKA), ailelerin merakla beklediği haberi verdi: Çocuk Parası için başvurular 26 Şubat 2024 Pazartesi günü başlıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Çocuk Parası Yardımı'nın 5'inci Taksiti Kasım Sonunda Ödenecek

Yunanistan’da Çocuk Parası Yardımı’nın 5’inci taksiti, Kasım ayının son iş günü olan 30 Kasım Perşembe günü vatandaşlara ödenecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Çocuk Parası: Aralık'ta 800 Bin Hak Sahibine Ek Ödeme Geliyor

Yunanistan hükümeti, Noel döneminde, özellikle tek ebeveynli ve üç veya daha fazla çocuğa sahip ailelere ekonomik destek sağlama kararı aldı.
Devamını oku...