Çalışma Bakanı Ahtsioglou Evros’u ziyaret etti - Azınlıkça
Uncategorized

Çalışma Bakanı Ahtsioglou Evros’u ziyaret etti

Genç bakan Yunanistan geneline “çalışma ve istihdam kurumlarıyla arabulucusuz temaslarda bulunmak amacıyla” gerçekleştirdiği ziyaretlerden sonuncusunu Perşembe günü Evros iline yaptı.

Ahtsioglou Evros ilinde Dedeağaç (Alexandroupoli) İş Müfettişleri Kurumu, Kumçiftliği (Orestiada) İşçi Merkezi ve Dedeağaç İşçi Merkezinde görüşmeler gerçekleştirdi.

Çarşamba gecesi Dedeağaç’a gelen Çalışma bakanı aynı gece Evros SYRIZA İl Örgütü üyeleriyle kapalı kapılar ardında bir görüşme yaptı.

Efi Ahtsioglou yaptığı açıklamalarda toplu iş sözleşmelerine, işsizlere yönelik destek programlarına değinirken, SYRIZA öncesindeki hükümetleri ve iktidarların yeni taliplerini de eleştirdi.

Çiftçiler protesto bildirisi sundu

Öte yandan Thurio kavşağına barikat kuran çiftçiler ise Kumçiftliği İşçi Merkezindeki toplantıda Bakan Ahtsioglou’na protesto bildirisi sundu. Çalışma Bakanı çiftçilerin bu yıl geçen yıla kıyasla daha az vergi ödeyeceğini söylerken, çiftçiler bakanın açıklamalarından memnun kalmadıklarını ve görüşmelerin basına kapalı yapılmasından rahatsız olduklarını dile getirdi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et