Επίσκεψη της Υπ. Εργασίας Αχτσιόγλου στον Έβρο - Azınlıkça
Uncategorized

Επίσκεψη της Υπ. Εργασίας Αχτσιόγλου στον Έβρο

Η κα Αχτσιόγλου είχε τρεις διαδοχικές συναντήσεις: στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας στην Αλεξανδρούπολη, στο Εργατικό Κέντρο της Ορεστιάδας και στο Εργατικό Κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Το βράδυ της Τετάρτης, οπότε και έφτασε στον Έβρο είχε σύσκεψη κεκλεισμένων των θυρών με στελέχη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις δηλώσεις της έξω από το ΣΕΠΕ, η υπουργός –αν και φειδωλή- αναφέρθηκε στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, στην αξιολόγηση, στα προγράμματα στήριξης ανέργων αλλά φρόντισε τεχνηέντως να ρίξει πλάγια βέλη και στους κυβερνητικούς προκατόχους του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου διεκδικητές της εξουσίας.

Το ψήφισμα των αγροτών

Στο Εργατικό Κέντρο της Ορεστιάδας η υπουργός Εργασίας παρέλαβε και ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας από τους αγρότες που διατηρούν το μπλόκο στον κόμβο του Θουρίου. Οι αγρότες δήλωσαν ότι δεν τους ικανοποίησαν οι απαντήσεις που έλαβαν από την κα Αχτσιόγλου, η οποία σημείωσε μεταξύ άλλων ότι φέτος οι αγρότες θα κληθούν να πληρώσουν λιγότερα σε σχέση με πέρυσι. Επίσης οι αγρότες καταδίκασαν και το γεγονός ότι η σύσκεψη της υπουργού με τα μέλη του ΕΚΕ, έγινε χωρίς την παρουσία των δημοσιογράφων.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et