ND lideri Mitsotakis: Bize güvenin, iktidar için hazırız - Azınlıkça
Uncategorized

ND lideri Mitsotakis: Bize güvenin, iktidar için hazırız

ND lideri Mitsotakis: Bize güvenin, iktidar için hazırız

Anamuhalefet lideri Kiryakos Mitsotakis ND Partisi Siyasi Komisyonunda yaptığı konuşmada iktidarın iki yıllık icraatlarını eleştirdi.

“Tsipras’ın yaptığı iyi bir şey varsa, o da krizden kolay çıkış olduğu yönündeki söylemi çürüttü” ifadelerini kullanan Mitsotakis “Yalanlar, beceriksizlik ve vergiler. SYRIZA-ANEL hükümeti bundan ibaret” diye konuştu.

SYRIZA-ANEL iktidarının ikinci yıldönümüne “kara yıldönümü” benzetmesi yapan Mitsotakis “her geçen gün ekonomi zayıflıyor, vatandaşlar fakirleşiyor” dedi.

Konuşmasının bir başka bölümünde partisinin iktidara gelmeye hazır olduğunu beyan eden Mitsotakis, vatandaşları ND’ye güvenmeye davet ederek “Bize güvenin, biz hazırız. Bu hükümet yalanlarda, becerisizliklerden ve vergilerden başka bir şey değildir” ifadelerini kullandı.

Anamuhalefet lideri Mitsotakis, Başbakan Aleksis Tsipras’ın tek hedefinin her ne pahasına olursa olsun iktidarda kalmak olduğunu dile getirirken “Yunanistan’ın kaderiyle kumar oynuyor. Tsipras’ın beceriksizliği, güvenilir olmayışı ve iki dilliliği ortaklarımızın aşırı taleplerde bulunmasına yol açıyor. Hiç kimse hükümetin neyin müzakeresini yaptığını bilmiyor” dedi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et