Μητσοτάκης: Εμπιστευθείτε μας. Είμαστε έτοιμοι - Azınlıkça
Uncategorized

Μητσοτάκης: Εμπιστευθείτε μας. Είμαστε έτοιμοι

Μητσοτάκης: Εμπιστευθείτε μας. Είμαστε έτοιμοι

Ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος για τα δύο χρόνια της κυβέρνησης.

“Αν έκανε ένα καλό ο Τσίπρας είναι ότι απομυθοποίησε το αφήγημα της εύκολης εξόδου από την κρίση” είπε ο Μητσοτάκης για να συμπληρώσει “Ψέμματα, ανικανότητα και φόροι: Αυτή είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ”.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του έκανε λόγο για τη «μαύρη επέτειο» των δύο ετών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σημειώνοντας ότι κάθε μέρα που περνά η οικονομία εξασθενεί, οι πολίτες εξαθλιώνονται.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε πολλά σημεία της ομιλίας του δήλωσε την ετοιμότητα του κόμματος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, καλώντας μάλιστα τους πολίτες να εμπιστευθούν τη ΝΔ: «Εμπιστευθείτε μας, είμαστε έτοιμοι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στην κυβέρνηση μεταξύ άλλων είπε ότι δεν είναι τίποτ΄ άλλο παρά “ψέμματα, ανικανότητα και φόροι”.

Μάλιστα, αναφερόμενος προσωπικά στον πρωθυπουργό τον κατηγόρησε ότι μόνος του στόχος είναι η παραμονή πάση θυσία στην εξουσία – «παίζει την τύχη της Ελλάδας στα ζάρια. Η ανικανότητα, η αναξιοπιστία και η διγλωσσία του κ.Τσίπρα οδηγεί τους εταίρους μας σε υπερβολικές απαιτήσεις. Κανείς δεν αντιλαμβάνεται τί διαπραγματεύεται η κυβέρνηση»

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et