Ryanair Temmuz’da uçak seferlerinin yüzde 40’ını başlatıyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Ryanair Temmuz’da uçak seferlerinin yüzde 40’ını başlatıyor

Düşük maliyetli havayolu şirketlerinden Ryanair, 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren uçak seferlerinin yüzde 40’ını başlatacağını duyurdu.

İrlandalı havayolu şirketi bütün yolcuların maske takmak zorunda olacağını açıkladı.

Yolcuların ayrıca gidecekleri ülkede kalacakları yer ve süre ile ilgili detaylı bilgi veren evrak doldurmak zorunda olacağını duyurdu.

Yolcularından uçuşlara olabildiğince daha az valiz almalarını isteyecek olan şirket, havaalanında yolcuların ateşinin ölçüleceğini ve yolcuların uçakta da maske takmak zorunda olacağı belirtti.

Haziran sonuna kadar günde 30 uçak seferi düzenleyecek olan Ryanair, 1 Temmuz’tan itibaren günde bin sefer düzenleyecek.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Avrupa Parlamentosu'ndan Uçaklarda El Bagajı İçin Ücret Alınmasına Son Kararı

Avrupa Parlamentosu (AP), Strazburg’da düzenlediği Genel Kurul toplantısında, el bagajı için ek ücret alınmasına son verilmesi ve standart el bagajı boyutları için ortak kuralların getirilmesini isteyen bağlayıcı olmayan bir kararı kabul etti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Atina-İstanbul ve Selanik-İstanbul uçak seferleri greve takıldı

Yunanistan’daki hava trafik kontrolörlerinin grevi nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) Atina ve Selanik’e gerçekleştirilmesi planlanan tüm seferlerin iptal edildiğini açıkladı.
Devamını oku...
Yaşam

Dünyanın ölümü için tarih verdi

Bilim insanları sık sık dünyanın kaynaklarının tüketildiği, çevre kirliliğinin insanın yaşamasına engel olabilecek seviyeye ulaştığı, ozan tabakasının delindiği ve dünyanın ömrünün giderek azaldığı uyarılarında bulunsa da NASA’da görev yapan bir Türk bilim insanı Dünya için ölüm tarihi açıkladı.
Devamını oku...