Ένοπλη επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Azınlıkça
Uncategorized

Ένοπλη επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Ένοπλη επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Η επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50, στις 6:18 το πρωί έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Το τρομοκρατικό χτύπημα φαίνεται πως ήταν καλά μελετημένο, με τον δράστη (δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί αν ήταν ένα ή περισσότερα άτομα) να πραγματοποιεί τη δολοφονική επίθεση εναντίον των ΜΑΤ πάνω στην αλλαγή της βάρδιας. Από την επίθεση τραυματίστηκε -ευτυχώς ελαφρά- στην κοιλιακή χώρα και στον μηρό ένας αστυνομικός, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Δύο σφαίρες τρύπησαν το παρμπρίζ του λεωφορείου, ενώ μία καρφώθηκε στο κτίριο του ΠΑΣΟΚ.

«Η επίθεση εναντίον του αφορά όλους μας», σημείωσε η κυρία Γεννηματά, που συνέχισε εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.

«Οι δολοφόνοι έδρασαν και αποχώρησαν ανενόχλητοι, εκμεταλλευόμενοι το άβατο των Εξαρχείων, που επιδεινώνεται με την ανοχή της Κυβέρνησης. Η κατάσταση αυτή στρέφεται πρωτίστως εναντίον της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής. Σήμερα δε θα μείνουμε στις πολιτικές ευθύνες, οι οποίες είναι γνωστές και τις οποίες έχουμε καταγγείλει στον ίδιο τον Πρωθυπουργό», είπε συγκεκριμένα.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et