Dedeağaç hastanesinde doktordan şikayetçi oldu - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç hastanesinde doktordan şikayetçi oldu

Dedeağaç hastanesinde doktordan şikayetçi oldu

Annesinin tedavisi için Dedeağaç (Alexandroupoli) Üniversite Hastanesine başvuran İskeçeli bir vatandaş, annesine doktor tarafından kötü davranıldığını ve doktordan şikayetçi olacaklarını söyledi.

Azınlıkça’ya İskeçe’nin Öksüzlü (Orfano) 63 yaşındaki annesi Semiha Şabanoğlu’nun 12 yıldır şeker hastası olduğunu ve son iki aydır ayağında kapanmayan bir yarası olduğunu belirten Sever Çelenk başlarından geçenleri şöyle anlatıyor:

“Çok yüksek şekeri olduğundan yarası kapamıyor. O yüzden İskeçe’deki cerrahlar bizi Dedeağaç Hastanesi’ndeki bir doktora gönderdiler. Randevumuz saat 10.10’daydı ancak çok hasta olduğu için sırada bekledik ve bizi 12.20’de muayeneye aldılar. Hemşire annemi hazırladı. Beş dakika içerisinde doktor geldi. Annem yaralarını göstermek için yattığı yerden kalkmak isteyince doktor annemin göğsüne vurarak itip yatırdı. Annem ‘neden böyle yapıyorsun doktor bey?’ dedi. Doktor ise hemşireye yarayı temizle sar dedi ve çıkıp gitti. Bir daha da annemi kontrol etmeye gelmedi”.

Hemşirelerin de 16 Ocak 2020 Perşembe günü Dedeağaç Hastanesi’nde yaşanan bu olaya şahit olduğunu belirten Sever Çelenk, doktordan şikayetçi olacaklarını dile getirdi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et