Anne ve sevgilisi, küçük kızın ırzına geçmekten tutuklu yargılanacaklar - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Anne ve sevgilisi, küçük kızın ırzına geçmekten tutuklu yargılanacaklar

polis 3326

Taşöz’de (Thassos) birlikte yaşadığı kızının ırzına geçen 50 yaşındaki adam ile kızın annesi tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Azınlıkça’nın haberine göre küçük kız 12-13 yaşlarındayken annesinin birlikte yaşadığı adam tarafından maruz kaldıklarını gözyaşları içerisinde geçtiğimiz günlerde öz babasına anlatmıştı.

Bunun üzerine baba kız savcılığa başvurmuş ve 50 yaşındaki adam hakkında kovuşturma başlatılmıştı.

Adli tıp raporu sonrası 50 yaşındaki adamın yanı sıra kızın öz annesinin tutuklu yargılanmasına karar verildi. Adam hakkında çocuk ayartma ve çocuğa tecavüz suçlamalarıyla iddianame hazırlanırken, anne hakkında ise suç ortaklığı suçlamasına yer verildi.

Polis soruşturması sonrası bugün için 15 yaşında olan kızın annesinin 2017 yılı yazından bu yana olaydan haberdar olduğu çünkü kızın durumu annesine söylediği ortaya çıkmıştı.

Küçük kızın 2017 yılı yazından 2018 yılı Eylül ayına kadar annesinin birlikte yaşadığı adamın tecavüzüne maruz kalan kız, daha sonra Almanya’da yeni eşiyle ve iki büyük kardeşiyle yaşayan babasının yanına taşındı.

Babanın ise olayı ilk önce kızının okuldaki öğretmenlerinden öğrendiği, öğretmenlerin kızın garip davranışlarından şüphelenerek olaydan haberdar olduğu belirtildi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde yapılan soruşturma sürecinde 15 yaşındaki küçük kızın annesinin bayıldığı ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı daha sonra tekrar ifade vermek üzere adliyeye geri döndüğü belirtildi.

Anne ve birlikte yaşadığı adam ise kızın suçlamalarını kabul etmedi.

İLGİLİ HABER

Birlikte yaşadığı kadının küçük kızının ırzına geçti

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.