Evros’ta şaşırtan dolandırıcılık davası! Arkasında bir kadın gizli! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Evros’ta şaşırtan dolandırıcılık davası! Arkasında bir kadın gizli!

Evros’ta şaşırtan dolandırıcılık davası! Arkasında bir kadın gizli!

Evros ilinde son günlerde internet üzerinden birçok anneyi dolandıran şahıs konuşuluyor.

Annelikle ilgili konulara yer veren bir internet sitesi sahibinin, üyelerinin paralarını zimmete geçirdiği yönünde onlarca şikayet var.

İlgili sitenin yöneticilerinden olan bir kadının farklı kampanyalı ürünlerin reklamını yaptığı ve site üyelerini bu ürünleri almaya yönlendirdiği ortaya çıktı. Azınlıkça’daki habere göre kendisiyle iletişime geçen annelere ürünlerin parasını kendisine göndermelerini isteyen kadın, ürünlerin ise posta aracılığıyla kendilerine gönderileceğini söyledi.

Paralara kişisel hesabına yatırılsa da ürünler hiçbir zaman alıcılarına ulaşmadı. Bunu fark eden üyeler “dolandırıcılıkla” suçlanan site yöneticisiyle iletişime geçtiklerinde kendilerine postayla ilgili bir sorun olduğunu ve ürünlerin ilerleyen günlerde teslim edileceğini söylediği belirlendi.

Site üyeleri aynı kadının kendilerini sonunda kazananın çıkmadığı farklı yarışmalar düzenleyerek de dolandırdığını iddia ediyor.

Bu gelişme vesilesiyle, son dönemde internet üzerinden dolandırıcılığın arttığını bir kez daha hatırlatmış olalım. Kimliğini bilmediğiniz kişilere hiçbir zaman kişisel bilgilerinizi veya para göndermeyin.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et