Μια γυναίκα κρύβεται πίσω από την απάτη μέσω διαδικτύου στον Έβρο - Azınlıkça
Ειδήσεις

Μια γυναίκα κρύβεται πίσω από την απάτη μέσω διαδικτύου στον Έβρο

Μια γυυναίκα κρύβεται πίσω από την απάτη μέσω διαδικτύου στον Έβρο

Σάλος έχει προκληθεί στο ίντερνετ τις τελευταίες μέρες με τις μαμάδες όλου του Έβρου και όχι μόνο να δείχνουν την αγανάκτισή τους προς το πρόσωπο διαχειρίστριας σελίδας με θέματα σχετικά με τη μητρότητα.

Πιο συγκεκριμένα, δεκάδες είναι οι καταγγελίες για υπεξαίρεση χρημάτων της εν λόγω διαχειρίστριας από τα μέλη της σελίδας που διαχειρίζεται.

Πως γινόταν αυτό; Μία από τις διαχειρίστριες της σελίδας διαφήμιζε προσφορές προϊόντων στη σελίδα με προτροπή προς τα μέλη να τα αγοράσουν. Έπειτα από επικοινωνία που είχε με τους ενδιαφερόμενους τους πρότεινε να της στείλουν το απαιτούμενο χρηματικό ποσό κι έπειτα θα γινόταν η παράδοση του προϊόντος μέσω ταχυδρομείου.

Τα χρήματα έμπαιναν στον προσωπικό της λογαριασμό αλλά τα προϊόντα ποτέ δεν έφταναν στον αγοραστή τους.

Όταν τα μέλη αντιλαμβανόταν πως ενώ έχουν δώσει τα χρήματα δεν παρέλαβαν αυτό που είχαν παραγγείλει επικοινωνούσαν μαζί της μέσω μηνύματος και η απάντησή της ήταν πως έχει γίνει κάποιο λάθος στο ταχυδρομείο, είτε πως θα παραδοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Επίσης, όπως καταγγέλλουν τα μέλη, η ίδια τους εξαπατούσε και με διάφορους διαγωνισμούς κατά τους οποίους ο νικητής τελικά δεν κέρδιζε ποτέ τίποτα.

Πάντως τα θύματα, σκοπεύουν, αν δεν το έχουν κάνει ήδη να καταγγείλουν το γεγονός στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μεγάλη προσοχή απαιτείται στις διαδικτυακές συναλλαγές μας μιας και οι απάτες μέσω του διαδικτύου ολοένα και αυξάνονται. Δεν δίνουμε πουθενά προσωπικά στοιχεία ή χρηματικά ποσά εάν δεν είμαστε σίγουροι για το κύρος της σελίδας ή του προσώπου με τον οποίο γίνεται η συναλλαγή. e-evros.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et