Rüyada kendinizi milletvekili olmuş görmek neye işarettir? - Azınlıkça
Yaşam

Rüyada kendinizi milletvekili olmuş görmek neye işarettir?

Rüyada milletvekili görmek ya da kendinizi milletvekili olmuş görmek, yüksek sosyeteye bağlı kişilerle dost olacağınız anlamına gelir. Bir milletvekili seçimini kazandığınızı görmek ise, işlerinizin çok güzel olacağına işaret eder.

RÜYADA MİLLETVEKİLİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada milletvekili görmek, rüya sahibinin yaşadığı zorlukların ve çektiği bütün zahmetlerin sona ereceğine, tüm sıkıntıların da düzeleceğine işaret eder. Rüya sahibinin borçları varsa azalır ve müreffeh bir hayat sürer. Tabircilerin pek çoğu tarafından, yüksek mertebelere çıkma, güçsüzken çok daha güçlü olmaya ve olumsuz olaylardan da daha uzak durmaya delalet eder.

RÜYADA MİLLETVEKİLİ GÖRMEK NEYE YORUMLANIR?

Rüyada milletvekili görmek, rüya sahibinin birden bire güçlenmesine delalet eder. Dini bakımdan rüyada milletvekilinin eve gelmesi ise, devlet kapısından gelecek olan hayırlı ve müjdeli haberlere yorumlanır.

Rüyada milletvekili ile evlenmek, bu rüyanın hayırlı işlere vesile olacağı anlamına gelir. Rüya alimlerinden birisi olan İbni Sirin ise rüyada milletvekili ile sevişmek rüyasını, hiç beklenmedik bir anda gelen müjdeli haber alınacağına, hayat şartlarının olumlu şekilde artmasına ve büyük kazanca yorumlanır.

RÜYADA MİLLETVEKİLİ GÖRMEK NEYE İŞARETTİR?

Rüyada milletvekili görmek, rüya sahibinin iş hayatında çok önemli adımlar atacağı ve kısa sürede hak ettiği başarıya kavuşur. Rüya sahibi, gözünü karartıp riskli ama çok istediği bir iş için adım atmaya karar verebilir. Rüya sahibi, üst mevkiden birileri ile tanışarak kısa zaman içinde kendini kanıtlama imkanı bulur.

Rüyada milletvekilinden para almak ise, mücadele sonucunda kazanılmış olan bir zafer şeklinde de yorumlanabilir. Özellikle de, rüya sahibinin alacağı bir karardan sonra hanesinde rızk kapısını açılacağına, bereketin artacağına ve kötü niyetli kişilerin evden uzaklaştırılacağına işaret eder.

RÜYADA MİLLETVEKİLİ OLMAK

Rüyada milletvekili olmak, rüya sahibinin iş ya da özel hayatında çok sevilen ve sayılan bir mevkiye ulaşacağına yorumlanır. Aynı zamanda bu rüya, işle ilgili bir yükselme ve bol kazanç olabileceği gibi hanede de sayılan ve sevilen, bir kişi haline gelme olarak tabir edilir. Kendinizi milletvekili olmuş görmek de, yüksek çevrelere mensup olan kişilerle dostluk kuracağınıza ve mevki rütbenizin artacağına tabir edilir.

RÜYADA MİLLETVEKİLİ İLE KONUŞMAK

Rüyada milletvekili ile konuşmak, rüya sahibine ve çevresindeki kişiler tarafından sürekli yeni isteklerde bulunulacağına işaret eder. Bu isteklere cevap vermek zorunda kalınacağına, yardım etmenin bir yaşam şekli haline geleceğine işaret eder.

RÜYADA MİLLETVEKİLİ ADAYI GÖRMEK

Rüyada milletvekili adayı olduğunuzu görmek, hayatın zorlukları ile karşılaşacağınıza, rüya sahibinin pek çok musibetle ve zorlukla mücadele etmek zorunda kalacağına işaret eder. Rüyasında milletvekili adayı olduğunu gören bir kişi, belki de hayatının en zor ve yoğun bir çalışma temposu gerektiren bir işine başlayacak olduğunu gösterir. Rüya sahibi, her alanda kısa sürede farkını hissettirebilir. Rüyada milletvekili ile konuşmak, büyük işler için adım atacağınız anlamına gelir.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Siyasetçilerin Mal Varlığı Beyanları Bugün Açıklanıyor

Yunanistan’da siyasetçilerin mal varlığı beyanlarına dair merakla beklenen gelişme bugün netlik kazanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Milletvekili Ferhat'tan Miçotakis Hükümetine Ağır Eleştiriler: 'Sağlık Sistemi'nin Çöküşü Hükümetin Eseri'

Rodop Milletvekili ve SYRIZA’nın Sağlıktan Sorumlu Başkan Vekili Özgür Ferhat, Yunanistan Ulusal Sağlık Sistemi’nin (NHS) çöküşüne ilişkin olarak Miçotakis hükümetini sert bir dille eleştirdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Rodop Milletvekili Özgür Ferhat, SYRIZA'nın Gölge Kabinesinde Başkan Vekili Oldu

Rodop SYRIZA Milletvekili Özgür Ferhat, partinin yeni yapılan gölge kabinesinde Sağlıktan Sorumlu Bölüm Başkan Vekili olarak atandı. Özgür Ferhat, 25 Haziran 2023 seçimlerinde Rodop ilinde en çok oyu alarak meclise girmişti.
Devamını oku...