Συμβόλαιο θανάτου! Σκότωσαν για 60.000 ευρώ - Azınlıkça
Ειδήσεις

Συμβόλαιο θανάτου! Σκότωσαν για 60.000 ευρώ

Συμβόλαιο θανάτου! Σκότωσαν για 60.000 ευρώ

«Συμβόλαιο θανάτου» από εξαιρετικά σκληρούς κακοποιούς που θεωρούνται ότι τα τελευταία 15 χρόνια είναι υπεύθυνοι για πλήθος εκτελέσεων, ήταν η διπλή ανθρωποκτονία σε βάρος του ανδρόγυνου μέσα στο σπίτι του στο Περιστέρι στις 3 Φεβρουαρίου 2017.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως ένας άνθρωπος που ζούσε επί 20 χρόνια στην Ελλάδα και εργαζόταν ως χτίστης πέτρας, θα έμπλεκε με τα πιο ακραία ονόματα του υποκόσμου…

Φαίνεται λοιπόν πως το κίνητρο των δολοφόνων ήταν οι οικονομικές διαφορές με το θύμα, η επιθυμία τους να μην του πληρώσουν ένα υπέρογκο χρέος που του όφειλαν για μία «επένδυση» που έκανε μαζί τους, για τον εντοπισμό κτημάτων στην Βορειοανατολική Αττική, κατάλληλων για χασισοκαλλιέργειες.

Μάλιστα, μόλις 4 ημέρες πριν την δολοφονία του μετέβηκε το θύμα στην Ασφάλεια στο Αιγάλεω με πρόθεση να «καρφώσει» όσα γνώριζε για τους δράστες και το παρελθόν τους, την εμπλοκή τους σε δολοφονίες, εκβιασμούς και ναρκωτικά, όμως το μετάνιωσε τελευταία στιγμή.

Οι δύο ηθικοί αυτουργοί εκ των οποίων ο ένας που διέφυγε πιθανόν στην Αλβανία, γνωστός στις Αρχές και ως «Μόντι» απασχολεί για πλήθος ανεξιχνίαστων συμβολαίων θανάτων την τελευταία 15ετια.

Προσέλαβαν ως εκτελεστή τον «Κίλι» ένα επίσης γνωστό πιστόλι στον κόσμο της νύχτα έναν 20χρονο Έλληνα χρήστη ναρκωτικών και έναν ταξιτζή από την Σάμο για να μεταβούν στο Περιστέρι, τους έδωσαν κλειδιά του σπιτιού του θύματος, μπήκαν μέσα και τους εκτέλεσαν κυριολεκτικά στην κρεβατοκάμαρά τους με δύο βολίδες στο κεφάλι, μπροστά στα μάτια της 17χρονης κόρης τους και του 28χρονου γιου τους που αντιμετώπιζε νοητική στέρηση.

Οι δράστες πήραν συνολικά 60.000 ευρώ συμβόλαιο για το ανδρόγυνο μόνο, τα οποία στη κατά την ανάκριση και ενώ ομολόγησαν με λεπτομέρειες τις πράξεις τους, ισχυρίστηκαν ότι οι εντολείς του δεν τους πλήρωσαν ούτε αυτούς…

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et