Cinayetin sır perdesi aralandı! 60 bin euro’ya kiralık katil tutmuşlar - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Cinayetin sır perdesi aralandı! 60 bin euro’ya kiralık katil tutmuşlar

Cinayetin sır perdesi aralandı! 60 bin euro’ya kiralık katil tutmuşlar

Atina’nın Peristeri semtinde 3 Şubat 2017 tarihinde işlenen cinayetin arkasından kiralık katiller çıktı!

20 yıldır Yunanistan’da taş ustası olarak çalışan Arnavut kökenli maktul 3 Şubat’ta eşiyle birlikte evinde 17 yaşındaki kızı ve 28 yaşındaki zihinsel özürlü oğlunun önünde katledilmişti. Polis cinayetin arkasındaki sır perdesini aralamayı başardı.

Cinayete kurban giden adama yüklü miktarda borcu olan iki kişi, borçlarını ödememek için 60 bin euro karşılığında kiralık katil tutarak borçlu oldukları adamı ve bu durumu bilen eşini ortadan kaldırmak istedi. Yeraltı dünyasında “Monti” olarak bilinen cinayetin azmettiricilerinden birinin Arnavutluk’a kaçtığı düşünülürken, son on beş yılda aydınlanmamış birçok kiralık katil tutularak işlenen cinayette parmağı olabileceği düşünülüyor.

Taş ustasına borcun ise, haşiş yetiştirmek için uygun yer arayışı sırasında yapılan “yatırımdan” kaynaklandığı ifade ediliyor. “Kili” adıyla bilinen 20 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı bir Yunan vatandaşını kiralık katil tutan ve Samos adasından bir taksiciyi katili Peristeri’ye götürmesi için ayarlayan azmettiricilerin, öldürülen çift için 60 bin euro vaat ettiği kaydedildi.

Ancak polisin büyük başarısı sonrası tutuklanan failler ise cinayeti tüm detaylarıyla anlatırken, kendilerini katil olarak tutanların parayı ödemediklerini dile getirdi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et