Yunanistan’da ilk defa bir gay çift reklam filminde oynadı! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan’da ilk defa bir gay çift reklam filminde oynadı!

Yunanistan’da ilk defa bir gay çift reklam filminde oynadı!

Hazırladığı reklamlar ile dikkat çekmeyi başaran ve çoğu kez de eleştirilen Jumbo firması yine adından söz ettirecek reklamlara imza attı.

Jumbo’nun hazırladığı yeni reklamların birinde bir göçmen ile bir Yunan vatandaşı aynı mağazadan alışveriş yaptıkları için birbirlerine sarılırken, bir diğer reklamda ise bir zengin ile biraz daha “şanssız” olan bir vatandaş ihtiyaçlarını karşılamak açısından Jumbo’nun en iyi çözüm olduğu konusunda mutabık kalıyor.

Ancak Jumbo’nun asıl konuşulan son reklamı ise bir çiçeği burnundaki karı kocanın yanında görülen bir gay çiftin yer aldığı reklam oldu. Reklamdaki kadın “Biz çiçeği burnunda çift olarak sadece Jumbo’dan alışveriş yapıyoruz” derken görüntüye giren gay çiftin de “Yıllardır çift olan biz de sadece Jumbo’dan alışveriş yapıyoruz” dediği görülüyor.

Reklam için “Demokrasi” sloganı seçilirken, cinsiyet kimliğinin tanınmasıyla ilgili yasa tasarısının gündemde olduğu Yunanistan’da şirketin böyle bir reklama imza atması ilgi görüyor. Diğer taraftan reklamın belki de bir gay çiftin oynadığı ülkedeki ilk reklam olduğu kaydediliyor. İşte o reklam:

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et