Λαθραία τσιγάρα, αλκοόλ και χρήματα πιάστηκαν στους Κήπους - Azınlıkça
Ειδήσεις

Λαθραία τσιγάρα, αλκοόλ και χρήματα πιάστηκαν στους Κήπους

Λαθραία τσιγάρα, αλκοόλ και χρήματα πιάστηκαν στους Κήπους

Εφτά είναι τα άτομα που προσπάθησαν να παραπλανήσουν τους ελεγκτές του Τελωνείου των Κήπων προσπαθώντας να περάσουν στη χώρα ή να “βγάλουν” από τη χώρα παράνομα, χρήματα, καπνό, πακέτα τσιγάρων και αλκοόλ.

Δείτε παρακάτω και τις 7 περιπτώσεις:

Πρόστιμο 2041 € επιβλήθηκε και εισπράχθηκε, σε αλλοδαπό κάτοικο Βουλγαρίας, ο οποίος είχε κρυμμένα 180 πακέτα τσιγάρα και ένα κιλό καπνό στριφτού τσιγάρου.

Πρόστιμο 1536 € επιβλήθηκε και εισπράχθηκε σε Έλληνα κάτοικο Θες/κης, ο οποίος είχε κρυμμένα 140 πακέτα τσιγάρα σε λεωφορείο της γραμμής.

Η νέα σκύλος ανιχνευτής ρευστών “TZI” , “μύρισε” 30.000 $ και 700 € σε κινέζο επιβάτη τακτικής γραμμής Κων/λη-Αθήνα ο οποίος δεν υπέβαλε ως όφειλε Δήλωση Ρευστών Διαθεσίμων. Επιβλήθηκε και εισπράχθηκε πρόστιμο περίπου 7.700 $.

Πρόστιμο περίπου 15.100 € επιβλήθηκε σε κάτοικο Γερμανίας ο οποίος αποπειράθηκε να εισάγει στην χώρα 20 Kg (είκοσι κιλά) καπνού για στριφτό τσιγάρο και 12 κούτες τσιγάρα.

Πρόστιμο περίπου 4.450 € επιβλήθηκε και εισπράχθηκε σε Τούρκο με μόνιμη κατοικία στην Ιταλία ο οποίος δεν υπέβαλε ως όφειλε Δήλωση Ρευστών Διαθεσίμων για 15.750 € και 8.000 TL που είχε μαζί του.

Πρόστιμο περίπου 4.250 € επιβλήθηκε και εισπράχθηκε σε Έλληνα, κάτοικο Έβρου, ο οποίος δεν υπέβαλε ως όφειλε Δήλωση Ρευστών Διαθεσίμων για 17.000€ που είχε μαζί του.

Πρόστιμο 1536 € επιβλήθηκε και εισπράχθηκε σε Βούλγαρο κάτοικο Kardzhali, ο οποίος είχε κρυμμένα 28,4 λίτρα αλκοόλ και 18 λίτρα μπύρα κρυμμένα σε διάφορα σημεία σε λεωφορείο της γραμμής.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et