Yunan-Türk sınırında kaçak alkol, sigara ve para ele geçirildi - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunan-Türk sınırında kaçak alkol, sigara ve para ele geçirildi

Yunan-Türk sınırında kaçak alkol, sigara ve para ele geçirildi

Yunanistan ile Türkiye sınırında bulunan Kipi Sınır Kapısından kaçak sigara, alkol ve para geçirmeye çalışan 7 kişi yakayı ele verdi.

Aracına 180 paket sigar ve 1 kilo sarma sigara için tütün saklayan Bulgar vatandaşına 2.041 euro para cezası kesildi ve ceza anında tahsil edildi.

Selanikli bir Yunanistan vatandaşına ise otobüse 140 paket sigara sakladığı gerekçesiyle 1.536 euro para cezası kesildi ve anında tahsil edildi.

İstanbul-Atina serini gerçekleştiren otobüste bulunan bir Çinli yolcu ise uzman köpek TZI’ye yakalandı. Köpeğin yardımıyla Çinlinin gümrüğe bildirmesi gerektiği hale üzerinde bulunan 30.000 dolar ve 700 euro parayı bildirmediği ve bu nedenle 7.700 dolar para cezasına çarptırıldığı kaydedildi. Ceza anında tahsil edildi.

Türkiye’den Yunanistan’a 20 kilo sarma sigara tütünü ve 12 karton sigara sokmaya çalışan Alman vatandaşına ise 15.100 euro para cezası kesildi.

İtalya’da yaşayan bir Türk vatandaşına ise üzerinde bulunan 15.750 euro ve 8.000 TL parayı bildirmediği için 4.500 euro para cezası kesildi ve ceza tahsil edildi.

Son olarak Kırcaalili bir Bulgar vatandaşına otobüsün farklı yerlerine 28,4 litre alkol ve 18 litre bira sakladığı için 1.536 euro para cezası kesildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et