Έκανε ντουέτο το Despacito και σπάει κοντέρ η Ειρνήνη από τη Σαμοθράκη - Azınlıkça
Ειδήσεις

Έκανε ντουέτο το Despacito και σπάει κοντέρ η Ειρνήνη από τη Σαμοθράκη

Έκανε ντουέτο το Despacito και σπάει κοντέρ η Ειρνήνη από τη Σαμοθράκη

Μέσα σε μερικές ημέρες η νεαρή Ειρήνη Καραγιάννη Λαζανδρέα από τη Σαμοθράκη, η οποία ζει αυτό τον καιρό στη Γερμανία, κατάφερε να συγκεντρώσει 1,5 εκατομ. προβολές και πάνω από 29.000 likes σε ένα video, στο οποίο τραγουδά ντουέτο με τον Luis Fonsi το Despacito, με ισπανο-ελληνικό στίχο!

Χωρίς studio και ακριβά μηχανήματα η Ειρήνη ξεδίπλωσε την φωνή της και τα σχόλια που έλαβε ήταν φανταστικά. Το ντουέτο έγινε μέσω της εφαρμογής smule.

Μιλώντας στο alexpoli.gr η ίδια, μας είπε ότι δε το περίμενε αυτό και ήταν μια έκπληξη ενώ πλέον οδεύει ολοταχώς για studio για να γίνει η ηχογράφηση όπως πρέπει. Ήδη ο ντόρος που έγινε με την εκτέλεση του τραγουδιού, έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον δημοσιογράφων και το τηλέφωνο της Ειρήνης… χτυπά όλο και συχνότερα!

Το video ανέβηκε στις 23 Ιουνίου και σήμερα έφτασε τις 1,5 εκατομ. προβολές…

Η Ειρήνη κατάγεται από τη Σαμοθράκη και την λατρεύει κυριολεκτικά, κάθε φορά που έχει την ευκαιρία βρίσκεται στο νησί. Φυσικά συγγενείς και φίλοι σε Σαμοθράκη, Αλεξανδρούπολη και Γερμανία… είναι ενθουσιασμένοι!

Δείτε το video με το ντουέτο της Ειρήνης με τον Luis Fonsi που έγινε ζωντανά μέσω εφαρμογής κινητού! Αναμένουμε φυσικά και την στουντιακή έκδοση!

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et