Επικοινωνία Μητσοτάκη με Ερντογάν – Τον συνεχάρη για την επανεκλογή του - Azınlıkça
Ειδήσεις

Επικοινωνία Μητσοτάκη με Ερντογάν – Τον συνεχάρη για την επανεκλογή του

Τα συγχαρητήρια του εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρόεδρο της Τουρκίας και νικητή των εκλογών Ταγίπ Ερντογάν.

Επικοινωνία με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογική του νίκη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε ανάρτησή του στο Twitter, κατέστησε γνωστό ότι συνεχάρη τον Τούρκο πρόεδρο για την επανεκλογή του, εκφράζοντας τις ευχές για την πρόοδο και την ευημερία του τουρκικού λαού.

«Συνεχάρην τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την επανεκλογή του ως προέδρου της Τουρκίας και εξέφρασα τις καλύτερες ευχές μου για την πρόοδο και ευημερία του τουρκικού λαού», έγραψε.

Με δική της ανάρτηση στο Twitter, η τουρκική προεδρία αναφέρθηκε και εκείνη στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαν σήμερα οι κ.κ. Μητσοτάκης και Ερντογάν.

«Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του. Συγχαίροντας τον Πρόεδρο Ερντογάν για την εκλογική του επιτυχία, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ευχή του τα εκλογικά αποτελέσματα να είναι ευοίωνα για τον τουρκικό λαό», αναφέρει η τουρκική πλευρά στη σχετική ανάρτηση.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Ειδήσεις

Ιμπραήμ Καλίν: Δεν αποκλείεται συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Πράγα

Ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου, Ιμπραήμ Καλίν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνάντησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Πράγα.
Devamını oku...