Συνελήφθη Θρακιώτης στην Τουρκία: Αντιμετωπίζει την κατηγορία της κλοπής - Azınlıkça
Ειδήσεις

Συνελήφθη Θρακιώτης στην Τουρκία: Αντιμετωπίζει την κατηγορία της κλοπής

Αντιμέτωπος με κάθειρξη ένας νεαρός από την Αλεξανδρούπολη, ο οποίος συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές στο τελωνείο, στα Ύψαλα, στην Τουρκία πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο νεαρός αντιμετωπίζει την κατηγορία της κλοπής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το e-evros, ο 22χρονος μετέβη το μεσημέρι της Παρασκευής με έναν φίλο του στην Τουρκία για ταξίδι αναψυχής.

Στο γυρισμό και στο τελωνείο της γείτονος, οι τουρκικές αρχές τού ζήτησαν να βγει από το αυτοκίνητο και προχώρησαν στη σύλληψη του. Ο νεαρός αντιμετωπίζει την κατηγορία της κλοπής.

Πριν από δύο μήνες ο συλληφθείς είχε επισκεφθεί και πάλι την Τουρκία με έναν άλλο φίλο του. Κατά την παραμονή του εκεί βρήκε ένα πορτοφόλι με χρήματα κοντά στο τελωνείο και ο 22χρονος μαζί με τον συνταξιδιώτη του αφαίρεσαν τα λεφτά από το πορτοφόλι και στη συνέχεια το πέταξαν.

Ωστόσο οι κάμερες ασφαλείας στο τούρκικο τελωνείο κατέγραψαν τις κινήσεις τους κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή τους την Παρασκευή.

Το δεύτερο άτομο αφέθηκε ελεύθερο όταν διαπιστώθηκε ότι δεν συμμετείχε στο περιστατικό πριν από δύο μήνες.

Ο νεαρός αυτή τη στιγμή βρίσκεται κρατούμενος στην Τουρκία. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι ζητούν το δεύτερο άτομο που συμμετείχε στο περιστατικό προκειμένου να βρεθεί κι αυτός αντιμέτωπος με τους εκεί νόμους.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Ειδήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση

Τα χαρτιά του ενόψει της τελικής ευθείας των εκλογών ανοίγει αποκλειστικά στη «Μακεδονία της Κυριακής» ο πρωθυπουργός ο οποίος απαντά χωρίς περιστροφές σε μία σειρά από θέματα
Devamını oku...
Ειδήσεις

Στην Ελλάδα το πιο ζεστό μέρος της Ευρώπης

Μπορεί να ακουστεί παράλογο, αλλά υπάρχει ένα παραθαλάσσιο χωριό στην Κρήτη το οποίο έχει πληρότητα 100% ακόμη και τους χειμερινούς μήνες. Και φυσικά υπάρχει λόγος γι’ αυτό.
Devamını oku...
Ειδήσεις

Ένας πολύ δύσκολος χειμώνας έρχεται και στην Ελλάδα! Κόφτης στο ρεύμα 9-10 το πρωί και 6-10 το βράδυ - Ποιους αφορά!

Ένας πολύ δύσκολος χειμώνας έρχεται και στην Ελλάδα, ειδικά για το ηλεκτρικό ρεύμα, που θα ταλαιπωρήσει πάρα πολύ τους καταναλωτές.
Devamını oku...