Καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση ο επιδειξίας με το ποδήλατο στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση ο επιδειξίας με το ποδήλατο στην Κομοτηνή

Καταδικάστηκε ο επιδειξίας με το ποδήλατο στην Κομοτηνή

Σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ροδόπης έναν νεαρό άνδρα από την Κομοτηνή για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Πρόκειται για τον Χ.Σ., που γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1993 στην Κομοτηνή, όπου κατοικεί. Ο νεαρός άνδρας είχε συλληφθεί γιατί αυνανίστηκε μπροστά σε ανήλικο κορίτσι. Ύστερα από εντατικές έρευνες, η Αστυνομία τον είχε εντοπίσει και μάλιστα με εντολή εισαγγελέα είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες αντίστοιχες υποθέσεις. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, τις οποίες κατηγορείται ότι είχε διαπράξει το μεσημέρι της 12ης Απριλίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο νεαρός άνδρας οδηγώντας ένα ποδήλατο ακολούθησε μία 12χρονη μαθήτρια, που κατευθύνονταν από το σπίτι στο φροντιστήριο της. Ο νεαρός μιλούσε στη μικρή μαθήτρια και της έλεγε “έλα να σε πάω βόλτα με το ποδήλατο”. Εκείνη φοβούμενη επιτάχυνε το βήμα της και μπήκε σε πολυκατοικία όπου κατοικούσε μία φίλη της με την οικογένειά της. Ο νεαρός άνδρας πήγε μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου μπήκε η μαθήτρια, κατέβασε το παντελόνι του και προχώρησε σε ακόλαστες πράξεις. Η νεαρή μαθήτρια κάλεσε σε βοήθεια την οικογένεια της φίλης της. Άμεσα έσπευσε ο πατέρας της φίλης της ο οποίος φωτογράφισε με το κινητό του έναν νεαρό άνδρα πάνω σε ποδήλατο. Μέσω αυτής της φωτογραφίας έγινε η αναγνώρισή του και η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη.

Ο νεαρός άνδρας που είχε λευκό ποινικό μητρώο και δεν είχε απασχολήσει ξανά τη δικαιοσύνη δεν ήταν παρών στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ροδόπης και εκπροσωπήθηκε από την δικηγόρο Κομοτηνής Μαρία Σκαρλατάκη. Από την πλευρά της υπεράσπισης διατυπώθηκαν αμφιβολίες αναφορικά με το αν ο συγκεκριμένος άνδρας είναι ο δράστης των πράξεων σε βάρος της ανήλικης, εξαιτίας των στοιχεία που υπήρχαν στις καταθέσεις που έγιναν τόσο από το θύμα όσο και από αστυνομικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Χ” στο πρόσωπο του καταδικασθέντος δύο ακόμα ανήλικες μαθήτριες αναγνώρισαν τον άνδρα που της παρενόχλησε επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα το απόγευμα της Κυριακής 14 Μαΐου 2017.

Σε καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης είχε προχωρήσει τότε η μητέρα του ενός ανήλικου κοριτσιού, σχετικά με τη δράση επιδειξία στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα ο άγνωστος δράστης επιβαίνοντας σε ένα κόκκινο ποδήλατο σταμάτησε μπροστά στην 10χρονη κόρη της και στην 11χρονη φίλη της και κατέβασε το παντελόνι του, δείχνοντας στα μικρά κορίτσια τα γεννητικά του όργανα. Η καταγγελία έγινε το απόγευμα της Κυριακής 14 Μαΐου για το περιστατικό που έγινε απογευματινές ώρες εκείνης της ημέρας στην περιοχή του Μουσικού Σχολείου της Κομοτηνή. Στην ίδια περιοχή, όπως είχαμε πληροφορηθεί, ο ίδιος άνδρας έκανε ακριβώς την ίδια ενέργεια σε μία γυναίκα που είχε βγει με το σκυλάκι της βόλτα.

Κατατέθηκε νέα μήνυση σε βάρος του από τους γονείς των δύο ανήλικων κοριτσιών 10 και 11 ετών και αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Όσον αφορά τη δράση επιδειξιών στην Κομοτηνή, κατά καιρούς έχουν συλληφθεί άνδρες που αποκαλύπτουν τις πράξεις τους, όμως δεν υπάρχουν επίσημες καταγγελίες από γονείς παιδιών, με αποτέλεσμα να μην οδηγούνται στη δικαιοσύνη και έτσι να παραμένουν ατιμώρητοι. – Χρόνος

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et