Τσίπρας: Το σημαντικό είναι να μη φύγω με φέσι, όχι η γραβάτα - Azınlıkça
Ειδήσεις

Τσίπρας: Το σημαντικό είναι να μη φύγω με φέσι, όχι η γραβάτα

Τσίπρας: Το σημαντικό είναι να μη φύγω με φέσι, όχι η γραβάτα

“Tο σημαντικό είναι να μη φύγω με φέσι” δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερώτηση εάν θα φορέσει γραβάτα πριν ή μετά από τη Σύνοδο Κορυφής, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Υπουργείο Εσωτερικών.

“Αλλά με φέσι άλλοι φύγανε. Φεσώσανε τη χώρα με πολλά δισεκατομμύρια ευρώ κι εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε τώρα για ν’ ανοίξουμε ένα δρόμο, έναν καθαρό διάδρομο στην αποπληρωμή των υποχρεώσεων της χώρας. Και νομίζω ότι η θέση μας είναι καθαρή, η διεκδίκησή μας είναι δίκαιη και πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι”, πρόσθεσε.

Το χαμήλωμα του πήχη προσδοκιών για την ελληνική κυβέρνηση σε ό,τι αφορά το χρέος, αποτυπώνεται πλέον και στις διατυπώσεις του Πρωθυπουργού, όπως σε αυτή περί “φεσιού”, ακόμη και εαν αυτή ειπώθηκε εν είδει αστεϊσμού.

Στο ίδιο πλαίσιο, ωστόσο, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε “όψιμο” το ενδιαφέρον της αντιπολίτευσης για το χρέος παρότι ζήτησε να υπάρξουν συγκλίσεις.

Κι αυτό, γιατί όπως είπε: “Η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους δεν είναι συζήτηση συγκυρίας, αφορά το μέλλον της χώρας και χρειάζονται συγκλίσεις και αν είναι δυνατόν και εθνική γραμμή”.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et