Προσλήψεις και δωρεές στο Νοσοκομείο Κομοτηνής - Azınlıkça
Ειδήσεις

Προσλήψεις και δωρεές στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Προσλήψεις και δωρεές στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Αυξημένα είναι τα μέτρα προστασίας και φύλαξης στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής με στόχο την προστασία του τεχνολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου μετά τις κλοπές που σημειώθηκαν σε τρία Νοσοκομεία της χώρας.

Με επιστολή του ο Διοικητής του Νοσοκομείου, ο κ. Γιώργος Φιλιππίδης ζητά την προσοχή και την επαγρύπνηση τόσο της εταιρείας Security, όσο και των Προϊσταμένων των Τμημάτων.

Νέες προσλήψεις

Παράλληλα, στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής δρομολογούνται νέες προσλήψεις. Προκηρύχθηκε ήδη μια θέση παιδιάτρου για την Παιδιατρική Κλινική. Επίσης, την επόμενη εβδομάδα θα προχωρήσει το θέμα της πρόσληψης ενός γαστρεντερολόγου, μια ειδικότητα που έλειπε από το Νοσοκομείο. Θα λειτουργήσει γαστρεντερολογικό εργαστήριο, καθώς και εξωτερικό ιατρείο για την εξέταση των εξωτερικών περιστατικών.

Αναμένεται η έγκριση από το Υπουργείο Υγείας της πρόσληψης οκτώ ιατρών. Πρόκειται, όπως εξήγησε ο κος Φιλιππίδης στην ΕΡΤ Κομοτηνής για δύο καρδιολόγους, δύο παθολόγους, έναν δερματολόγο, έναν οφθαλμίατρο, έναν μαιευτήρα κι έναν νεφρολόγο για να στελεχώσουν τις Κλινικές. Η ειδικότητα του δερματολόγου έλειπε για χρόνια από το Νοσοκομείο της Κομοτηνής.

Τακτοποιημένες και οι οφειλές

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως συνεχίζει το Νοσοκομείο της Κομοτηνής να πληρώνει τους προμηθευτές του. «Δεν έχουμε ληξηπρόθεσμες οφειλές.»¨δηλώνει ο διοικητής του Νοσοκομείου κι εξηγεί ότι «Οι προμηθευτές πληρώνονται στην ώρα τους. Αυτή τη στιγμή πληρώνουμε τον Απρίλιο του 2017 και είναι μια πολύ καλή εξέλιξη. Γι αυτό το λόγο έχουμε και πάρα πολλές προσφορές των προμηθευτών μας. Έχουν κάνει αρκετές δωρεές (air codition, επισκευαστικές εργασίες, κα ) προς το Νοσοκομείο.» – EΡΤ Κομοτηνής

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et